• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegarf.rs

30.11.2017

12:21

POLICAJCI SE ZAKUCALI U KAMION! Teška saobraćajka na Obrenovačkom putu!

Vesti

POLICAJCI SE ZAKUCALI U KAMION! Teška saobraćajka na Obrenovačkom putu!

Podeli vest

Dvojica policajaca teško su povređena kada su se na Obrenovačkom putu zakucala u kamion. Obojicu je ekipa Hitne pomoći prevezla na Urgentni centar Kliničkog centra Srbije

Kako saznajemo, jedan od njih ima baš ozbiljne povrede.

Obojicu je ekipa Hitne pomoći prevezla na Urgentni centar Kliničkog centra Srbije.

Okolnosti pod kojima je došlo do ove saobraćajne nezgode još nisu poznate.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srbin

pre 6 godina

Japanska kompanija Toyota je na auto sajmu u Tokiju pre par nedelja predstavila elektricna vozila koja mogu preci od 500 do 1000 kilometara s jednim punjenjem.A Japanci tj Slaveni tj Ilirci pored elektricih automobila prave i elektricne motocikle i ostala elektricna vozila kao i nasa Slavenska braca Kinezi koji imaju mnogo vise fabrika koje proizvode sve kategorije elektricnih vozila s Teslinim elektricnim motorima.

Miloje

pre 6 godina

Vozač kamiona baš i nije morao da se nađe ispred policijskog vozila! U prevodu,,PITAM SE ŠTA JE ON TRAŽIO TU-ISPRED NJIH"!

srbin

pre 6 godina

Znate koliku imaju vrednost automobili s motorima s unutarnjim izgaranjem (cija je prava definicija smece) onoliku koliku vam daju na otpadu kao vrednost za staro gvozdje!!!

srbin

pre 6 godina

Nasi inzinjeri iz auto moto saveza srbije su napravili elektricno vozilo,i nisu oni jedini u srbiji koji su to uradili.Inzinjeri Auto Moto Aaveza Srbije su jasnu poruku poslali kakve automobile bi fiat u Srbiji trebao proizvoditi jer su napravili elektricno vozilo Fiat.Te snimke mozete videti na yotube a i Telegraf je pisao o tome!A olosi iz New Yorka su i sa time upoznati!!!

srbin

pre 6 godina

Ovo sta sam vam pisao o vrednosti automobila s motorima s unutarnjim izgaranjem i o njihovoj pravoj definiciji i to vi izmedju ostalog vec znate!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija