• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.12.2017

07:57

ČETIRI NESREĆE, DESETORO POVREĐENIH! Hitna pomoć je noćas imala 150 intervencija

Vesti

ČETIRI NESREĆE, DESETORO POVREĐENIH! Hitna pomoć je noćas imala 150 intervencija

Podeli vest

Hitna pomoć imala je noćas 112 intervencija od kojih 22 na javnom mestu, a dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima je 10 osoba lakše povređeno

U nezgodi koja se dogodila na Bulevaru Kneza Aleksandra Karađordjevića lakše je povređen muškarac starosti od oko 30 godina koji je prevezen u Urgentni centar, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Na obilaznici oko Beograda kod tunela u Rakovici žene od 36 i 32 godine i muškarac od 33 lakše su povređeni u saobraćajnoj nezgodi i prevezeni su u Urgentni centar.

U 00.33 došlo je do udesa na uglu Svetomira Nikolajevića i Trajka Stankovića na Zvezdari pri čemu je povređen motociklista od oko 31 godinu. On je prevezen u Urgentni centar.

Na autoputu za Zagreb kod kvantaške pijace došlo je, takođe, do udesa u kom je lakše povređeno pet osoba, a Macura je istakla da su svi bili mlađeg uzrasta prema navodima lekara sa lica mesta i dodala da su oni prevezeni u Urgentni centar.

Od hroničnih bolesnika Hitnoj pomoći su se noćas obraćale najviše osobe sa hipertenzijom, bilo je šlogova, astmatičari i srčani bolesnici.

Tokom jučerašnjeg dana, Hitna pomoć je imala 150 intervencija od kojih 43 na javnom mestu, a dogodilo se osam udesa od kojih jedna juče u 9.40, teška trauma pešaka od oko 53 godine, koji je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

Macura je istakla da je njemu navodno pozlilo pre nego što je do udesa došlo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 6 godina

Ne treba nama rat, poludeli vozači više ubijaju od najljućeg neprijatelja. Po selima obesni maloletnici jurcaju trotoarom na neregistrovanim motorima i pitanje je trenutka kada će neko stradati. Saobraćajna policija je potpuno nezainteresovana da ih spreči u divljanju.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija