• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

04.12.2017

17:41

(FOTO) Nevenčanoj SUPRUZI PUCAO U GLAVU, pa sebi u srce! SVI DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA u beogradskom naselju Zemun Polje!

Vesti

(FOTO) Nevenčanoj SUPRUZI PUCAO U GLAVU, pa sebi u srce! SVI DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA u beogradskom naselju Zemun Polje!

Podeli vest

Miloš Jovanović, koji je suspendovan iz policije, nakon kraće svađe u Zemun Polju ubio Miroslavu Stojaković. Odvezao se nekoliko kilometara dalje, pa se ubio iz pištolja

Saobraćajni policajac Miloš Jovanović (49) ubio je juče nasred ulice u Zemun Polju svoju bivšu nevenčanu suprugu Miroslavu Stojaković (40), a zatim presudio i sebi. On je nesrećnoj ženi iz pištolja pucao u glavu, a onda se kolima odvezao nekoliko kilometara dalje i sebi okončao život pucnjem u srce.

Stravično ubistvo se dogodilo u Ulici Elija Fincija oko 12.30 naočigled nekoliko svedoka. Prema nezvaničnim saznanjima Informera, Jovanović je "namamio" Miroslavu da izađe iz njene porodične kuće kako bi s njom pokušao da izgladi odnos.

Ležala u lokvi krvi

Dejan Živančević
- Oni su se "golfom" odvezli do ulice u kojoj se i dogodilo ubistvo. Miloš je u jednom trenutku počeo da urla na Miroslavu jer nije htela da se pomiri s njim. Onda ju je izbacio iz kola i odmah joj ispalio nekoliko hitaca u glavu. Zatim se odvezao do firme "Knauf" i u kolima sebi pucao u srce - naveo je naš izvor iz istrage.

(VIDEO) UBIO ŽENU, PA PRESUDIO SEBI! Porodična tragedija u Zemun polju!

Jedan od žitelja ove ulice, kako saznajemo, čuo je pucnje i video automobil "golf" sive boje kako se velikom brzinom udaljava sa mesta zločina.

- Čistio sam sneg u svom dvorištu, kad sam čuo više pucnjeva. Video sam kako auto odlazi, a kad sam pogledao malo bolje, primetio sam da neko leži na ulici. Istrčao sam i video ženu koja je ležala u lokvi krvi. Prepoznao sam da je to Miroslava. Odmah sam pozvao policiju i Hitnu pomoć, ali se videlo da ona ne daje nikakve znake života i da je preminula. To je prizor koji nikad neću zaboraviti - rekao je svedok ove tragedije.

Dejan Živančević

Kako saznajemo, Miloš Jovanović i Miroslava Stojaković bili su u vanbračnoj vezi, ali je ona odlučila da ga ostavi jer je bio previše nasilan.

- Ona ga je čak i prijavila za nasilje i policija je podnela prijavu. Međutim, očigledno nije mogla da prekine vezu s njim. Saobraćajni policajac Jovanović, koji je radio na motoru, nekoliko puta je bio suspendovan s posla zbog kršenja radne discipline. Pretio je kolegama, šefu. Jednostavno, bio je prek - objašnjava naš izvor.

Inače, ubijena Miroslava Stojaković je živela sama u Ulici Alfreda Nobela. Majka joj je nedavno bila u poseti, pa se vratila u Hrvatsku, gde živi, dok Miroslavina ćerka Maja boravi u Londonu. Za nju komšije imaju samo reči hvale.

Ubica se razvodio

- Divna žena. Nigde nije mogla da se zaposli, pa su je ćerka i majka pomagale. Miloš je stalno dolazio. Čuli smo i kako se svađaju, ali nismo smeli da se mešamo. On je bio prek čovek, uvek ozbiljne i smrknute face. Činilo mi se da bi me, da mu kažem "dobar dan" na ulici, opsovao i udario. Ne znam šta joj je trebalo da bude s njim - kaže jedan od komšija iz ulice.

Dejan Živančević

Sa druge strane, Miloš Jovanović je imao brak iza sebe i tri ćerke. Prema priči komšija bio je u procesu razvoda, a sa Miroslavom se zabavljao poslednjih godinu dana.

- Zvali su ga Svinjski, ali ne znam zbog čega. Proganjao je Miroslavu, nije joj dao da diše. Kad god bi pokušala da ga ostavi, ne bi joj to dozvolio. I na kraju se ovako završilo. Šteta, prava šteta - kaže isti komšija.

Dejan Živančević



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija