• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.12.2017

18:42

Srpski diler uhapšen sa 135 KILA KOKAINA! Sve o spektakularnom hapšenju u grčkom letovalištu Varkiza!

Vesti

Srpski diler uhapšen sa 135 KILA KOKAINA! Sve o spektakularnom hapšenju u grčkom letovalištu Varkiza!

Podeli vest

Srpski narko-bos (33) uhapšen je jer je u njegovom stanu u letovalištu u blizini Atine nađeno 135 kila kokaina, vrednog najmanje pet miliona evra. Policija traga za desetoricom njegovih saučesnika

Grčka policija uhapsila je državljanina Srbije (33) jer je kod njega u stanu u mestu Varkiza pronašla 135 kilograma kokaina, vrednog najmanje pet miliona evra. Sumnja se da je on bio glavni diler droge koji je snabdevao samo elitne kupce, među kojima ima najviše estradnih ličnosti. Policija traga za još deset osumnjičenih.

Kako su naveli grčki mediji, Srbin je uhapšen u noći između subote i nedelje u letovalištu Varkiza, koje se nalazi nedaleko od Atine.

DoušniciAkcija je počela tako što su policijski doušnici dojavili da se po noćnim klubovima masovno pojavio kokain, koji su pazarili samo bogati Grci, a naročito oni iz estradnog sveta Grčki mediji

Uhapšen na spavanju

- Akcija je počela tako što su policijski doušnici dojavili da se po noćnim klubovima masovno pojavio kokain, koji su pazarili samo bogati Grci, a naročito oni iz estradnog sveta. Višemesečnim operativnim radom prikrivenih policijskih inspektora došlo se do podataka koji su ubrzo doveli do hapšenja srpskog državljanina - pišu grčki portali i dodaju da Srbin nije imenovan budući da istraga još traje, ali da je poznato da ima 33 godine i dugu sedu kosu.

print screen

Tamošnji mediji navode da su grčki specijalci upali u stan u kom se u tom trenutku nalazio srpski diler.

- Osumnjičeni Srbin je spavao i bio je veoma iznenađen upadom policije, tako da nije stigao ni da reaguje. Nakon što su mu lisice stavljene na ruke, u stanu je otkriveno 135 kilograma kokaina, koji je bio spakovan i sakriven. Takođe u jednoj fioci u noćnoj komodi pronađeno je i 12.000 evra, za koje se sumnja da potiču upravo od prodaje tog kokaina - pišu grčki listovi.

print screen

Policija navodi da je zaplenjeni kokain vrlo visokog kvaliteta i da oduzeta količina na crnom tržištu vredi najmanje pet miliona evra.

Potraga za saučesnicima

- Policija traga za još desetoricom osumnjičenih koji su blisko sarađivali sa uhapšenim Srbinom. Inspektori se nadaju da će nakon njihovog privođenja uspeti da slože kockice i otkriju na koji način je prokrijumčarena droga. Budući da se radi o vrlo visokom kvalitetu kokaina, jasno je da je on prošvercovan morskim putem. Međutim, pošto se radi o velikoj količini narkotika, gotovo je sigurno da je jedan deo bio namenjen za grčko tržište, dok je drugi deo trebalo da bude rasturen u drugim zemljama Evrope - preneli su grčki portali.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija