• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

05.12.2017

18:30

TOTALNO LUDILO! Tajkun Tigar prebio Trticu zbog uvrede u Parovima

Vesti

TOTALNO LUDILO! Tajkun Tigar prebio Trticu zbog uvrede u Parovima

Podeli vest

Kontroverzni biznismen Dejan Popović Tigar brutalno pretukao bivšeg policajca Milana Trticu, jer ga je ovaj pomenuo u rijalitiju kao nebitnog čoveka koji je počeo karijeru kao frizer

Kontroverzni biznismen Dejan Popović Tigar (47) uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je 12. novembra u Kumodraškoj ulici u Beogradu brutalno pretukao bivšeg policajca Milana Trticu Trtu (58), nakon što ga je ovaj uvredio u rijalitiju "Upoznajte parove"! Trtica je posle batina završio u komi i još se nalazi u Urgentnom centru, gde se lekari bore za njegov život.

Bivši policajac se našao na meti Tigrove osvete jer ga je tokom gostovanja u rijalitiju cinično nazvao "nebitnim čovekom i bivšim frizerom"!

Kiti se starletama

Naime, na pitanje voditeljke "Parova" kako objašnjava Tigrovu veliku popularnost među atraktivnim devojkama, Trtica je sa podsmehom odgovorio:
- Pa, kako? Starlete lete na njega zbog provoda i para. Znam da je počeo kao frizer. Ne ulazim u to kako je u međuvremenu ušao u pare, svaka čast, ali pretpostavljam od frizeraja!

Na te reči je burno reagovao učesnik rijalitija Milutin Radosavljević Mili, koji je za Popovića rekao da je "običan miš, indijanac i zelenaš"!
- On je novopečeni miš koji se služi tuđim parama i obrće ih na kamatu, kiti se lažnim sjajem! Znam da je bar 17 puta dobio batine po gradu. Svi ozbiljni mangupi ga doživljavaju kao Indijanca - vikao je Mili.

Uvrede
Tigar je novopečeni miš! Svi ozbiljni mangupi u gradu ga doživljavaju kao indijanca!Mili u "Parovima"

Njegove reči su isprovocirale učesnicu Aleksandru Subotić, za koju ostali smatraju da je bila sa Tigrom "u vezi", pa je odbrusila Miliju:
- Sa gospodinom Tigrom nikad nisam bila na taj način, ali je on za tebe bar muškarac! Ti si neko, nešto, ne znam šta!

MiliInformer


Osim po "bliskosti" sa starletama, manekenkama i brojnim pevačicama, Popović je poznat i kao vlasnik lanca kladionica "Lavovi". Tokom 2014. godine u akciji MUP-a zaplenjeni su mu poker-aparati u svim kladionicama zbog nelegalnog organizovanja igara na sreću i za njim je tada bila raspisana poternica.

Za Popovića se navodi i da je vlasnik "Dajmond grupe", kao i još nekoliko firmi u inostranstvu. U njegovom vlasništvu je i fabrika sapuna u Hongkongu, ali i jedan od poznatih prestoničkih restorana.
Posebnu pažnju javnosti skrenuo je na sebe 2011. kada se sukobio sa pevačem Acom Lukasom, kome je pozajmio 80.000 evra. Ta navodno beskamatna pozajmica završila je na sudu, pošto je Tigar tužio poznatog folkera da mu nije vratio novac. Aca je sve to negirao i direktno prozvao Tigra da je zelenaš:
- Tigar nije nikakav biznismen, on se bavi davanjem novca na kamatu, i to od 10, 15 i 20 odsto. On je zelenaš! Bavio se i uterivanjem dugova. Uzimao sam od njega pare na kamatu i mnogo puta pre. Kockao sam se, imao sam dugove, vraćao sam ih, a vratio sam i ove sa sve kamatom.

Dobio Lukasa na sudu

Konačno, u novembru prošle godine Viši sud u Beogradu je ipak presudio u korist Popovića i naložio Lukasu da mu vrati 80.000 evra. Tokom tog suđenja, inače, između njih dvojice su konstantno sevale varnice, pa je Tigar podneo novu tužbu protiv pevača koji ga je javno uvredio i rekao da "smrdi kao crknuta puma"!

- Izigrava lažnog milionera i šmekera, šetka se sa obezbeđenjem i pravi cirkus od sebe, a smrdi kao crknuta puma! To je iskompleksirani bolesnik. Izvodi neke devojke po gradu, ali s njima seksualno ne opšti jer ne može. Pritom ga nije sramota što kod kuće ima ženu i troje dece - naveo je folker u svom tipičnom maniru. 

Ima četvoro dece i bezbroj ljubavnica

Tijana Stajšić i TigarInformer

Tigar iz braka sa Jelenom Popović, sa kojom se razveo, ima tri ćerke. Iz poslednje "zvanične veze" sa stjuardesom Zoranom Andrić, bivšom članicom grupe "Models", dobio je 19. novembra i sina. I pre i posle razvoda njegovo ime se godinama unazad pominjalo po brojnim avanturama. Povezivali su ga sa starletama Anastasijom Buđić i Sorajom Vučelić, sa manekenkom i bivšom misicom Tijanom Stajšić, učesnicom "Farme 6" Jelenom Milošević Balerinom, "savetnicom u Vladi Srbije" Dušicom Jevđenović... Manekenka Anabela Šćekić, poznata po učešću u "Maldivima", 2015. godine ga je javno optužila da ju je seksualno napastvovao i terao je da mu dira polni organ. Tokom učešća manekenke Kristine Spremo u "Parovima" pojavio se eksplicitni snimak njihove seksi akcije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija