• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.12.2017

20:00

TIGAR PRIZNAO, PA POREKAO DA JE TUKAO TRTICU! Detalji istrage brutalnog prebijanja u Beogradu​

Vesti

TIGAR PRIZNAO, PA POREKAO DA JE TUKAO TRTICU! Detalji istrage brutalnog prebijanja u Beogradu​

Podeli vest

Biznismen Dejan Popović Tigar uhapšen je zbog brutalnog prebijanja bivšeg policajca Milana Trtice nakon što ga je prepoznao očevidac ovog napada. Tigar prvo sve priznao u policiji, ali je kod tužioca negirao napad

Kontroverzni biznismen Dejan Popović Tigar (47) uhapšen je u nedelju u Beogradu zbog sumnje da je krvnički pretukao bivšeg policajca Milana Trticu (58) nakon što ga je prepoznao očevidac ovog napada! Tigar je prilikom hapšenja priznao da je isprebijao Trticu, ali je dva dana kasnije, u utorak, u tužilaštvu sve to porekao!

Bio u komi

Trtica, koji se oporavlja u Kliničkom centru Srbije, pretučen je 12. novembra u Kumodraškoj ulici u Beogradu nakon što je gostujući u rijalitiju "Parovi" cinično nazvao Tigra "nebitnim čovekom i bivšim frizerom" (vidi okvir).
Bivši policajac je od posledica brutalnog prebijanja bio jedno vreme u komi, pa nije mogao da kaže ko ga je napao, zbog čega je policija počela istragu sistemom eliminacije.
- Budući da je Trtica u emisiji na TV "Hepi" isprozivao veliki broj osoba, policajci su počeli redom da proveravaju ko je od njih imao mogućnost i motiv da mu se osveti. Iako je Trtica tada pominjao mnoge kriminalce koji su odavno mrtvi, proveravalo se i da li je neko od njihovih rođaka odlučio da prebije Trticu. Tokom te istrage, došao je red i na Popovića da se proveri - kaže Informerov sagovornik i dodaje:
- U međuvremenu, inspektori su došli i do očevica napada na Trticu, koji je s prozora gledao kako ga Popović bije. Tom očevicu je pokazana Popovićeva slika i on ga je prepoznao. Odmah potom je izdat nalog za Tigrovo hapšenje.

Informer

Tigar ili puma
On nije nikakav Tigar, već smrdljiva puma! On je zelenaš i bavio se uterivanjem dugovaAca Lukas

MUNJEVITO HAPŠENJE Privođenje Dejana Trice

Popović je presretnut i uhapšen u nedelju na ulici u Beogradu, u akciji koja je izgledala kao holivudski akcioni film. Maskirani inspektori u civilu iskočili su iz kombija, bacili se na njega i vezali ga, sve u roku od nekoliko sekundi.
- Popović je bio iznenađen hapšenjem i odmah je priznao da je pretukao Trticu. Potom mu je određeno zadržavanje do 48 sati, a onda je u utorak, u pratnji advokata izveden na saslušanje u tužilaštvo. Međutim, tamo je sve porekao i rekao je da nema nikakve veze sa napadom. Nakon toga mu je određen pritvor do 30 dana - objašnjava naš izvor.

Informer
HVALI SE Tigrovi satovi i pare

Trtica: Tigar počeo kao frizer

Milan Trtica se našao na meti Dejana Popovića Tigra jer je na pitanje voditeljke "Parova" kako objašnjava Tigrovu veliku popularnost među atraktivnim devojkama, sa podsmehom odgovorio:
- Pa kako? Starlete lete na njega zbog provoda i para. Znam da je počeo kao frizer. Ne ulazim u to kako je u međuvremenu ušao u pare, svaka čast, ali pretpostavljam od frizeraja!

Inače, Dejan Popović Tigar u javnosti je poznat po svom raskalašnom životu i vezama sa brojnim starletama, manekenkama i pevačicama. Vlasnik je lanca kladionica "Lavovi", firme "Dajmond grupa", kao i još nekoliko preduzeća u inostranstvu, među kojima je i fabrika sapuna u Hongkongu.

Dobio Acu na sudu

Javnost ga je još bolje upoznala kada se 2011. sukobio sa pevačem Acom Lukasom, kome je pozajmio 80.000 evra. Zbog te navodno beskamatne pozajmice Tigar je tužio Acu, pa su završili na sudu. Lukas je tada negirao da je Tigru dužan novac i isprozivao ga da je zelenaš:
- On nije nikakav Tigar, već smrdljiva puma! On je zelenaš i bavio se uterivanjem dugova. Uzimao sam od njega pare na kamatu i mnogo puta pre. Kockao sam se, imao sam dugove, vraćao sam ih, a vratio sam i ove sa sve kamatom.
Konačno, u novembru prošle godine Viši sud u Beogradu je ipak presudio u korist Popovića i naložio Lukasu da mu vrati 135.000 evra sa kamatama.

TOTALNO LUDILO! Tajkun Tigar prebio Trticu zbog uvrede u Parovima




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija