• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

06.12.2017

18:44

(FOTO) UŽAS NA OBRENOVAČKOM PUTU:  Dva žestoka sudara na dužini od 100 metara. Jedna osoba poginula, više povređenih!

Vesti

(FOTO) UŽAS NA OBRENOVAČKOM PUTU: Dva žestoka sudara na dužini od 100 metara. Jedna osoba poginula, više povređenih!

Podeli vest

Dva sudara dogodila su se na Obrenovačkom putu oko 17.20 sati, u kojima je više osoba povređeno, a jedan muškarac (73) je izgubio život

 Ima dosta povređenih, naše ekipe su vozile četvoro, jedno lice je preminulo - rečeno je iz Hitne pomoći, dok su iz MUP-a potvrdili ove podatke.

Informer

- U 17.20 kod skretanja za Železnik sudarila su se dva vozila, VW Passat i VW Polo. Na licu mesta poginuo je vozač Passata, dok je vozač Pola Goran M.(34) zadobio teške povrede i prevezen je na VMA. Uzrok nesreće još uvek nije poznat. 

Posle toga, na oko 100 metara razdaljine dogodio se drugi sudar, u smeru ka Obrenovcu, u kome su učestvovala tri vozila. 

Prema prvim informacijama, lakše su povređena sva tri vozača - kažu iz MUP-a.

Kako je rečeno iz policije nema obustave saobraćaja, ali je otežano kretanje vozila. Nešto posle 19.20 službe su počele da odnose vozila koja su učestvovala u udesu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija