• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.12.2017

08:19

ŠEST NESREĆA, JEDNA SA SMRTNIM ISHODOM! Teška noć za Hitnu pomoć!

Vesti

ŠEST NESREĆA, JEDNA SA SMRTNIM ISHODOM! Teška noć za Hitnu pomoć!

Podeli vest

Jedna osoba izgubila je život, dok je nekoliko njih povređeno u šest saobraćajnih nesreća tokom noći u Beogradu

Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je intervenisala 153 puta od čega 45 na javnom mestu, a dogodilo se šest nesreća od kojih jedna sa smrtnim ishodom.

Reč je, kako je objasnila Macura, o lančanom sudaru oko 17 sati na Obrenovačkom drumu u kojem je poginula jedna muška osoba, dok je jedna osoba lakše povređena.

Stotinak metara dalje, rekla je Macura, dogodio se drugi lančani sudar u kojem su povređene tri osobe.

U nesreći u 19.03 u Karađorđevoj ulici lakše povrede zadobila je jedna ženska osoba, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, nakon udesa u 20.17 u Višnjićkoj ulici na lice mesta upućene su dve lekarske ekipe koje su zbrinule jednu ženu sa višestrukim teškim povredama i muškarca sa povredom glave.

Jedna ženska osoba povređena je i u udesu u Džona Kenedija u 20.21 koja je sa lakšim povredama glave prevežena na VMA.

U udesu na uglu Cvijićeve i Takovske posle ponoći lakše povrede vrata zadobila je jedna muška osoba.

Hitna pomoć u Beogradu imala je noćas 89 intervencija od čega 16 na javnom mestu.

Od hroničnih bolesnika za pomoć lekara noćas su se javljali astmatičari, hipertoničari i srčani bolesnici, rekla je Macura.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija