• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.12.2017

13:18

(FOTO) OVO SU UBICA I ŽRTVA! Nemanja S. (17) izbo je nožem Ivana A. (16) U KRVAVOJ TUČI U PANČEVU!

Vesti

(FOTO) OVO SU UBICA I ŽRTVA! Nemanja S. (17) izbo je nožem Ivana A. (16) U KRVAVOJ TUČI U PANČEVU!

Podeli vest

Ivana A. (16) ubio je sinoć nožem, najverovatnije u zakazanoj tuči, Nemanja S. samo godinu dana stariji do njega!

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, pronašli su i uhapsili sedamnaestogodišnjeg Nemanju S. iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ubistvo.

facebook

Ubijeni Ivan A.

Ubistvo se dogodilo sinoć u Pančevu nakon tuče koja je izbila oko 21 sat u naselju Nova Misa. Kako se saznaje na licu mesta, dečak je verovarno uboden oštrim predmetom.

Telo dečaka ležalo je na pešačkoj stazi, na slabo osvetljenoj livadi preko puta centra. Na lice mesta došli su i dečakovi roditelji, kao i tužilac koji sinoć nije hteo da daje nikakve informacije.

facebook

Ubica Nemanja S.

Kako se nezvanično saznaje, verovatno je u pitanju bila ugovorena tuča.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 6 godina

Zatvoriti i zakljucati, da ne vidi vise belog dana !!! I naravno baciti kljuc !!!

Ljubo

pre 6 godina

Nije to omladina ,to su kerovi ,pusteni sa lanca ....

miki delija

pre 6 godina

zalost za jos jedan mlad zivot sta je tiu je tesko mi je da se ovo pise maloletan da sada je maloletan kao i uvek a kada je ubijao decaka nozem onda je to sa ciljem uradio da je moj sin vratio bih mu istom merom odmah

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija