• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.12.2017

09:41

REBIĆ POSLE TRAGEDIJE U PANČEVU: MUP, škola i porodica moraju zajedno U BORBI PROTIV VRŠNJAČKOG NASILJA!

Vesti

REBIĆ POSLE TRAGEDIJE U PANČEVU: MUP, škola i porodica moraju zajedno U BORBI PROTIV VRŠNJAČKOG NASILJA!

Podeli vest

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je jutros da Ministarstvo unutrašnjih poslova, škola i porodica moraju zajedno da doprinesu da se problem vršnjačkog nasilja reši

Rebić je gostujući na Radio-televiziji Srbije ukazao da je vršnjačko nasilje jedan od značajnih problema i da se policija time ozbiljno bavi.

Govoreći o vršnjačkoj tuči u Pančevu u kojoj je ubijen jedan tinejdžer, Rebić je kazao da policija nažalost nije znala da je u pitanju zakazana tuča i da su to saznali tek nakon što se dogodila. 

- Utvrdili smo preko mobilnih telefona da su se ta dva momka dogovarala između sebe gde će se naći, u grupi su bili i jedan broj njihovih drugova, ali je sami kontakt bio samo izmedju njih dvojice - rekao je on. 

(FOTO) OVO SU UBICA I ŽRTVA! Nemanja S. (17) izbo je nožem Ivana A. (16) U KRVAVOJ TUČI U PANČEVU!

Upitan o tragičnom dogadjaju u Ulici Križanićevoj na Zvezdari u Beogradu, gde su sinoć pronađena dva leša, direktor policije je kazao da je reč o porodičnom nasilju - sin (62) je usmrtio svog oca (91), a nakon toga je sebi oduzeo život. Direktor policije je naveo da je u tom stanu policija pronašla oproštajno pismo. 

Govoreći o nedavnim hapšenjima, Rebić je kazao da je fokus policije bio na organizovanom kriminalu i korupciji i dodao da su prethodnih dana uhapšena 292 lica. 

On je precizirao da je najveći broj njih, odnosno 97 osoba uhapšeno zbog držanja i stavljanja u promet opojnih droga, a 43 zbog neovlašćenog držanja i stavljanja u promet eksplozivnih naprava. 

Rekao je da je 97 osoba uhapšeno zbog krivičnih dela iz oblasti kradje i razbojništva i 56 zbog koruptivnih dela kao što je zloupotreba službenog položaja i pranje novca, a medju njima ima i četvoro pripadnika policije.

- Ko god se ogrešio, pre ili kasnije će biti suočen sa pravdom - kazao je Rebić i dodao da je pokazana odlučnost policije da se problem reši.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kurva ili starleta

pre 6 godina

Skola? Glavnu rec vode roditelji koji imaju novca .. njihova deca su nasilna a nastavnici moraju da cute .. izivljavaju se na sirotinji ..

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija