• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pink.rs

10.12.2017

19:38

INDI GUTA KNEDLE NA PITANJE O UBISTVU JELENE: Ludo zaljubljena u Zorana bila je UZROK ČESTIH SVAĐA, evo šta o tome SADA KAŽE!

Vesti

INDI GUTA KNEDLE NA PITANJE O UBISTVU JELENE: Ludo zaljubljena u Zorana bila je UZROK ČESTIH SVAĐA, evo šta o tome SADA KAŽE!

Podeli vest

Mnogo se spekulisalo o odnosu pevačice Indire Aradinović Indi sa njenom brutalno ubijenom koleginicom Jelenom Marjanović 

Pisalo se i da se Jelena pred smrt požalila svojim najbližima na nesuglasice sa Indi, a sada je Aradinovićeva za Pink.rs otkrila da postoje određene stvari o pokojnoj koleginici koje ona zna, ali da čeka pravi trenutak da otkrije sve!

Pisalo se da je Indi nakon hapšenja Jeleninog muža, Zorana Marjanovića bila na saslušanju u policiji, međutim ona se po ovom pitanju do sada nije oglašavala za medije.

screenshot

- To je sve bilo pod znakom pitanja. Svi su se pitali da li ću ja biti na saslušanju, a da li jesam bila ili nisam, to samo ja znam i zadržavam za sebe. To je veoma ozbiljna stvar i nije za javnost - kaže Indi.

Pisalo se i to da je Indi bila ludo zaljubljena u Zorana Marjanovića, kao i da je upravo ona bila uzrok njegovih čestih svađa sa Jelenom. 

Informer

Spekulisalo se da su upravo zbog toga ubijena Jelena i Indi imale nesuglasice, a na naše pitanje da li je to istina, pevačica je odgovorila: Kad bude došlo vreme za to, progovoriću - rekla je Indi za Pink.rs čime je probudila sumnju da u tim spekulacijama ipak ima istine.

- Kad sam se ja pojavila u Jutarnjem programu TV Pink i pričala o Jeleni ona je u tom trenutku bila brutalno ubijena, sad se ohladila u grobu i treba da je pustimo da se hladi. 

Istinu zna samo Bog, a mi možemo samo da nagađamo. Uvek volim da kažem nešto konkretno i direktno, a ne nešto što je u vazduhu. 

Informer

Nikad se nisam bavila tim slučajem, ali sam u trenutku kad je Jelena ubijena bila tu da prokomentarišem čitav slučaj. Kada se desi takvo ubistvo ne možeš da ostaneš ravnodušan i da ne kažeš baš ništa. 

Malo je nezahvalno - kaže Indi i dodaje da ona ne želi da bude deo toga dok se slučaj ne reši, ali da će tada otkriti sve što zna: Ja ne želim da budem deo toga dok se sve ne reši. Kad se sve bude rešilo, ja ću da kažem nekoliko stvari koje ja znam, a do tada zaista za tim nema potrebe - rekla je sa knedlom u grlu.

JELENA UBIJENA DLETOM?! Tužilaštvo razmatra da zatraži NOVI PRETRES KUĆE Marjanovića!

ZORAN MI JE REKAO SVE O UBISTVU JELENE! Pritvorenik iz CZ stavlja tačku na slučaj Marjanović?!

JELENA NAĐENA MRTVA U TUĐIM TANGAMA?! Otkrivamo detalj koji je UNEO ZABUNU U ISTRAZI UBISTVA PEVAČICE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JUKA

pre 6 godina

saucesnik zlocina je ova zena.itekako je umesana i imala je neki prisan odnos sa zoranom..

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija