• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs /informer.rs

12.12.2017

10:31

ISPOVEST PROROČICE VESNE VERSAĆE, SESTRE MONSTRUMA IZ PEĆINACA: Bio je bitanga i nasilnik, znala sam da mora DA PADNE KRV!

Vesti

ISPOVEST PROROČICE VESNE VERSAĆE, SESTRE MONSTRUMA IZ PEĆINACA: Bio je bitanga i nasilnik, znala sam da mora DA PADNE KRV!

Podeli vest

Vesna Radomirović, poznatija kao proročica Vesna Versaće, rođena sestra Mirsada Šiljkovića (49), koji je iskasapio ženu Melitu Dmitrović (46), pa izvršio samoubistvo, kaže da je on bio monstrum i da je znala da se neće smiriti dok ne padne krv!

- Mirsad je bio najobičnija bitanga, nasilnik i manipulator i to sam mu u lice govorila! Bio je zlo od čoveka, dok je Melita bila predivna i tiha. S njom sam bila u odličnim odnosima i nadala sam se da će se i on promeniti uz nju, ali se sve okončalo tragično. Upozoravala sam je da ga se kloni, jer sam znala da se neće smiriti dok ne padne krv, ali nije imala snage to da uradi - kaže u ispovesti za Alo Vesna Radomirović.

Ona je izričita da sa celim slučajem nema apsolutno nikakve veze.

Vesna proricala na TV-u sa Kleopatrom

Informer
Vesna Versaće je bila u centru medijske pažnje devedesetih godina dok je zajedno sa svojom prijateljicom, proročicom Kleopatrom često gostovala na brojnim televizijama. Tada su njih dve uživo u programu proricale sudbinu gledaocima, koji su ih telefonom zvali i jadali se na svoje probleme. Vesna nije želela da nam priča o svojim proročkim moćima.

- Zvala sam Hitnu pomoć i javila Melitinoj porodici za tragediju. Nisam znala šta se između njih događa, jer sa Melitom i Mirsadom nisam bila u kontaktu od jula. Sa bratom nisam bila u kontaktu bukvalno deset godina. Odlazila sam ranije kod njih dok je bio kod Melite. Bila je divna, tiha, dobra i čestita, baš kao i njena deca. Nadala sam se da će se i on promeniti uz nju, ali je ostao bitanga! Robijao je zbog nasilništva, a čini mi se i zbog silovanja maloletnice! Proveo je ukupno 15 do 16 godina na robiji - navodi Vesna Versaće i otkriva da ga je majka često branila.

- Nikada nije bio nasilan prema meni, majci i bratu, ali je bio problematičan. Meliti sam stalno govorila da joj se divim što ga uopšte trpi. Trebalo je da ga prijavljuje policiji. Njen srednji sin Dalibor je jednom došao sa dve modrice na oku zbog Mirsada. Rekla sam mu da ga prijavi, ali nije želeo jer smo moja majka i ja dobre prema njemu. Nemam opravdanja za njega - s uzdahom priča ubicina sestra.

STRAVIČNO UBISTVO I SAMOUBISTVO U PEĆINCIMA! Izbo ženu nožem, pa se obesio!

Kada se dogodio zločin, Mirsadova majka je dotrčala i saopštila Vesni, a ona je pozvala Hitnu pomoć.

- Majka mi je rekla da je veče pre zločina prisustvovala Mirsadovom telefonskom razgovoru sa Melitom. Majci je rekao da ce Melita ujutro doći da donese zdravstvenu knjižicu i neke papire. Zamolio je majku da ujutro ode u kafanu na kafu da bi njih dvoje bili malo nasamo. Tražio je od majke 500 dinara da bi ih navodno dao Meliti za autobusku kartu, govoreći da mora da stigne kući do 12 sati kada se mali Nenad vraća iz škole. Ne znam da li je moj brat imao neki plan ili je nešto krenulo po zlu kada je Melita stigla kod njega. Obdukcija je potvrdila da je Melita ubijena, a da je brat izvršio samoubistvo. To mi je saopštio policajac, koji se pozvao na obdukciju - kaže na kraju Vesna Versaće.

Sahrana nesrećne žene biće u sredu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!
Politika

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Dan Vojske Srbije ministru odbrane Milošu Vučeviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću i svim pripadnicima Vojske Srbije.

23.04.2024

08:19

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20