• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BKTV NEWS

12.12.2017

16:30

POLICAJCA IZBOLI, ČUVARU ODSEKLI UVO I UPUCALI DVE DEVOJKE! Opasna braća i dalje u bekstvu, policija sprema veliku raciju!

Vesti

POLICAJCA IZBOLI, ČUVARU ODSEKLI UVO I UPUCALI DVE DEVOJKE! Opasna braća i dalje u bekstvu, policija sprema veliku raciju!

Podeli vest

Napadači koji su u noći između nedelje i ponedeljka u kafiću u Sremskoj Mitrovici izazvali opštu tuču u kojoj su povređeni policajac, zatvorski čuvar i dve devojke su identifikovani, a kako se saznaje kao glavnoosumnjičeni su označena dva braća iz jednog prigradskog naselja.

Osumnjičena braća su otkriva BKTV odranije poznati policiji, važe za "strah i terpet" u Sremskoj Mitrovici, a jedan od njih ima veoma debeo dosije. Sa njima su zbog poslednje tuče osumnjičena još petorica njihovih saučesnika.

- Povređeni policajac je najpre uboden nožem u butinu, dok su napadači zatvorskom čuvaru odsekli uvo. Potom su ispaljena dva hica iz pištolja, koji su rikošetirali i okrznuli policajca i jednu devojku - kaže za izvor upoznat sa istragom.

Na mesto opšte tuče odmah su pristigle ekipe policije i Hitne pomoći.

Napadači su, međutim uspeli da pobegnu pre njihovog dolaska, dok su povređeni prevezeni u Medicinski centar u Sremskoj Mitrovici.

U SRBIJU STIGLA DROGA ZA SUPERRATNIKE! Zaplenjeno oko 300 kilograma NARKOTIKA "KAPTAGON"!

On navodi da je odmah po izvršenom napadu, iz centrale MUP-a iz Beograda stiglo naređenje da su napadači pod hitno identifikuju i uhapse.

- Oni su identifikovani i za njima se traga. U Sremskoj Mitrovici je od tada pravo opsadno stanje. Redovne snage policije i Žandarmerija su uključeni u potragu. Pretresaju se svi lokali, vozila - kaže izvor iz MUP.

Public

On navodi i da osumnjičeni važe za veoma opasne mladiće, upetljane u ozbiljan kriminal. Deo novca zarađenog kriminalom uspeli su i da legalizuju.

ISPOVEST PROROČICE VESNE VERSAĆE, SESTRE MONSTRUMA IZ PEĆINACA: Bio je bitanga i nasilnik, znala sam da mora DA PADNE KRV!

- Pre mesec dana, policija je imala informaciju da su pretukli jednog muškarca, koji je od batina pao u komu. I tada je za njima organizovana intezivna potraga, ali su oni bukvalno "nestali" - kaže on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija