• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf./informer.rs

13.12.2017

13:42

PUTNIK BRUTALNO PREBIO KONTROLORA! Radnik Bus Plusa zadobio teške povrede, traga se za napadačem!

Vesti

PUTNIK BRUTALNO PREBIO KONTROLORA! Radnik Bus Plusa zadobio teške povrede, traga se za napadačem!

Podeli vest

Kontrolor BusPlus M.A. zadobio je teške povrede glave u brutalnom napadu koji se dogodio jutros na liniji 18u naselju Braće Jerković na liniji 18 kod stanice Sportski centar Eko, saopštila je firma "Apeks"

Kontrolor je putnika bez uredne vozne isprave zamolio da napusti vozilo. 

Revoltiran putnik je, prilikom izlaska, počeo svom snagom da udara kontrolora po glavi. Od siline udaraca, kontrolor je pao i tom prilikom udario glavom o beton, nakon čega je počeo obilno da krvari.

Do dolaska ekipa Hitne pomoći, bilo je nemoguće zaustaviti krvarenje - saopšteno je iz firme zadužene za "Bus plus".

Kako se navodi, vozač autobusa u kome je putnik zatečen bez karte pritisnuo je panik taster i sačekao na stajalištu vozilo Hitne pomoći. 

Kontrolor je prevezen na VMA, gde je urađena neophodna dijagnostika i konstatovan težak prelom nosne kosti.

- Policija pregleda snimke sigurnosnih kamera iz autobusa i intenzivno traga za počiniocem ovog brutalnog napada - navodi se u saopštenju.

Podseća se da je ovo 21. napad na kontrolore ove godine koji je zahtevao intervenciju policije i Hitne pomoći.



Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stojan

pre 6 godina

Kontrolori bi trebali po dvoje da idu. Takodje bi trebali da se veoma lepo i sa postovanjem obrate onome ko krsi propise i nema kartu, da su takva pravila. Ne bi trebalo jednostavno "napolje" i to je to jer je osoba verovatno nasilna ili siromasna ili neko ko je zaboravio ili neko ko ima isuvise problema.

romanov

pre 5 godina

neka izracunaju koliko daju bus plusu,kontrolorima i privatnim prevoznicima,i da mesecna karta bude 500 din za sve ako treba nesto ce drzava dodati i svi zadovoljni,,

Deda Stavra

pre 5 godina

Komntroloti offffff Sudeci po njihovom pomasanju i treba da dobijaju cesce batine .postovana gospodo gde ste da pisete kako se isti kontrolori izivljavaju nad ljudima .A ne da samo uvelicabate kako je jadan dobio udarac Mislim malo mu je jedan treba jpos sto jedan .Nepoznatom pociniocu sve cestitke

pettar

pre 5 godina

Vidi mališa, ti si offf, kontrolori, svi, ali bas svi, kažu "dobar dan molim Vas vašu kartu", e sad, vidi, čovek radi svoj posao, prima platu, hrani porodicu, njegov je posao da kaže, molim Vas vašu kartu. Uostalom svi civilizovani u svetu i kod nas plaćaju karte, ovi drugi, pa u redu svuda ima ovih drugih. Skokni do Novog sada i pogledaj, na koja se vrata ulazi, kako se čeka u red za ulaz, kako se plaća kart, e tu se vidi razlika u kulturi, u Beogradu... e tu je došao i kurta i murta sa raznih planina ovih ili onih tamo se ne plaćaju karte... zato ćemo se mi potruditi da u Beogradu bude kao u svet ili Novom Sadu a takve kao ti ili kao onaj siledžija, vratićemo ih gde pripadaju... na planinu ili u zatvor

zoran

pre 5 godina

Mora da se hitno menjaju propisi koji regulišu odnos između nasilnika i službenih lica kao i svih napadnutih osoba. Do maksimuma pooštriti kaznene mere, pa ih skloniti sa ulica. Ako nije imao kartu ima da plati kaznu. Po hitnom postupku ga kazniti i poslati na izvršenje kazne. A ne da se rasteže i dočeka zastarelost gonjenja. Nasilnicima je sve dozvoljeno, a da je napadnuti kontrolor potegao oružje odmah bi bio strpan u zatvor.

zikica popovic

pre 5 godina

Tri meseca uslovno na sest meseci pa neka se pusi, a moze da se desi da tuzilastvo i ne podnese prijavu,po onoj staroj izreci "musterija je uvek u pravu".

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija