• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.12.2017

20:57

HULIGANIMA IZ HRVATSKE ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA: Petorica ostaju iza rešetaka, šesti smešten u bolnicu!

Vesti

HULIGANIMA IZ HRVATSKE ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA: Petorica ostaju iza rešetaka, šesti smešten u bolnicu!

Podeli vest

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana za pet huligana iz Hrvatske koji su u sredu učestovali u neredima tokom utakmice Crvena zvezda - Patizan u Beogradu, dok se šesti osumnjičeni u ovom slučaju nalazi u bolnici

Hrvatski huligani su se tokom saslušanja branili ćutanjem, a  stavlja im se na teret nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

Tužilaštvo je zatražilo od sudije pritvor zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke i zbog uznemiravanja javnosti, a viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana 

Pošto im je određen pritvor huligani su direktno premešteni u prostorije Okružnog zatvora u Bačvanskoj ulici.

Reč je o organizovanoj grupi huligana, koji su zajedno doputovali iz Hrvatske u dve automobila. Za krivično delo koje im se stavlja na teret preti im kazna do 12 godina zatvora.

Sekretar suda Tanja Koljenšić Milenković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je protiv osimnjicenih M.S, T.D, B.H, P.J. i M.I.R. odredio pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva.

Pritvor im je kako je dodala određen i zbog krivičnog dela koje im se stavlja na teret i zaprećene kazne za to delo, a način izvrsenja krivičnog dela doveo je do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Svi se terete za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi i svi su strani državljani, rekla za ranije Tanjugu portparol tužilaštva Tatjana Sekulić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade ZIMONJIC

pre 6 godina

SUPER.SAMO STROGO I PO ZAKONU.ZAR DA ONI SRAMOTE NASU ZEMLJU...ZAR RADI NJIH CEO SVET PRICA DA SMO DIVLJACI...

Lala iz Banata

pre 6 godina

У питању је ГРУПА НАРКО ДИЛЕРА која се бори за превласт на београдском тржишту дроге...

Sasa

pre 6 godina

Odrapio bi im 12god.robije pa da se uvek secaju kad su dosli da prave nerede u Beogradu a to bi bila isto tako i opomena za u buduce.

karsson

pre 6 godina

Došle ustaše da ruše Vučića,al ne može mnogo smo jaki.

Krstivoje

pre 6 godina

Vrati ce se olos u lijepu vasu. Samo niko ne zna kad. Verovatno ce EU parlament da ih oslobodi i posalje u Brisel na prevaspitavanje.

franjevci

pre 6 godina

Svi su oni deo Partizana osnovanog 1945 u Zagrebu.Samo sto odsada Partizan dobio novu navijacku grupu''gologuzani''.

franjevci

pre 6 godina

Svi su oni deo Partizana osnovanog 1945 u Zagrebu.Samo sto odsada Partizan dobio novu navijacku grupu''gologuzani''.

gago m

pre 6 godina

Sve su prilike da si ti iz "Laze" odbegli pacijent ... Nema ti pomoći!

Žarkov Dragan

pre 6 godina

Ja ne verujem ni malo u to i to je ja mislim još jedna prevara Partizana da njihovi navijači ne budu kažnjeni i sam klub.

Pero i sin

pre 6 godina

Napravite nam uslugu. i spremite ih na duže. pozdrav iz Splita

Splićo

pre 6 godina

Ako ih ostavite u zatvoru tko će kamatarit po Splitu? ;) Zadržite ih šta duže.

opatija

pre 6 godina

..samo ih ostavite kod sebe...dozivotno..nista nemamo protiv

vlada

pre 6 godina

Najmanje 30 dana, i šta će oni tu? Pa oni su dobijali batine od malobrojnih Srba i u Zagrebu i u Splitu - u Beogradu je dovoljan JEDAN! Nebulozna je /i amaterska/ procena, da će njih OSMORICA dići "revoluciju" u Srbiji, koju procenjuju Vaši analitičari! Amaterska glupost! (nemam prostora da sve elaboriram)!To što remeti vašu "ekskluzivu" - znam da nisam podoban, i da vašim "stručnjacima" oduzimam HLEB, ali /proverite/ sve se desilo što sam PREDVIDEO, a što NIJEDAN vaš ekskluzivac nije ni pretpostavio, unazad TRI godine!

AS

pre 6 godina

12 I NI DANA MANJE. NEKA ZAPAMTE DAN KAD SU DOŠLI DA PRAVE SRANJA U SRBIJI.

slobodan blok70

pre 6 godina

ne verujem u teoriju da su dosli da ruse Vucica, ali da su krenuli u samoubilacku akciju zbog 100 evrica...tesko. Oni moraju biti dobrano preslisani pre podizanja bilo kakve optuznice jer je ovo tako lepo namesteno od domacih interesnih grupa da se Srbija po ko zna koji put baci u blato, pa bi bio red da se ta gospoda koja su ovo smislila izvedu pred javnost i naravno pred Sud. Ove retarde baciti u Mitrovicu na par godina a mozgove na malo duze.

Mate

pre 6 godina

Alo bre. Dosli su vam pomoci, na poziv prijatelja. Razbucali su vam pola tribine, dok Srbi nisu shvatili da ih ima 100 puta vise, pa onda standardno osjetise da su jaki, pa navalise u kontranapad! Naravno, "prijatelji" iz Srbije pobegose, a glupi Hrvati ostase na liniji da se biju protiv cijele tribine. Sta ste ih prebili 100 na 1. Izasli na nogama svi do jednog, i ispred svih, u centru Beograda, na najvecem derbiju, jasno i glasno odgovara odakle je: "IZ SPLITA!!" Tetovirane sahovnice i Vukovarski vodotoranj. E moji Srbi.. nas general pljune u lice Hagu i popije otrov iako izlazi vani, a vas u WCu doceka presudu. Zaludu vam sto vas je duplo, ovo su vam primjeri kako mozete samo sanjati vase "zapadne" granice.. Mozete samo da se hvalisete i prijetite preko medija i politicara, i da gledate, al samo izvana. Ova ekipa vas je totalno ponizila.. znate kako bi Srbi izasli na Poljudu da je obrnuto? Samo s nogama naprijed. Znate to, zato ovo nikad i necete pokusati. Mozete samo da se slikate s 3 prsta sakrivecki hahaha

sale

pre 6 godina

samo se ti tesi prijatelju i nalazi razloge hahahaha..........

Milos

pre 6 godina

Ti si decko bolestan. Jos im se samo Grobari u usta nisu usrali. A i ko ce da robija zbog par bednih hrvata, kada moze da ih ponizi. Ovo tebe vise boli. Cao

Mate

pre 6 godina

Milose, mene ne boli nista, posto nista nisam dobio.. drugo, nijedan Grobar uopce nije mislio da tuku Hrvate, nego su mislili da tuku DELIJE. Trece, neka ste ih "olesili", to su budale. Samo sam htio reci nek je obrnuto, pa da to bude na derbiju u Splitu ili Zagrebu. Ima puno manje nasilja na stadionima nego u Srbiji, ali garant da ne bi izasli na nogama...

bole

pre 6 godina

Pitam se šta bi da su naši otišli u Zagreb ili Split da prave nered cela Evropa bi se digla na noge naročito Kolinda bili bi teroristi, a ove životinje treba pošteno kazniti.

Mire

pre 6 godina

12 godina nego sta + ime nalogodavca i + ime funkcionera partizana za kojeg se zna da je u saradnji sa ustasama kumovao nemirima na stadionu.

sasa

pre 6 godina

Ja bi se dobrovoljno javio za cuvara u zatvoru gde oni budu smjesteni,boze dragi kako bi mi igrali moravac i pjevali Boze Pravde , a osudio bi ih maksimalno sto predvidja zakon pa neka se biju u zatvoru sa koji su isti ko i oni,e tek bi onda vidjeli posto je musa prodao jarca,i nebi im dolazak u Srbiju nikad vise pao napamet.

volim crno bele

pre 6 godina

Ili se Kolindica jos nije oglasila,a prosto ne mogu da verujem ili sam ja propustila pa nisam procitala?

Zlatica

pre 6 godina

DOSLE USTASE DA ZAPALE STADION ,DA POGINU NA HILJADE LJUDI A JA BI TO PODVELA POD TERORIZAM I UGROZAVANJE JAVNE BEZBEDNOSTI.NEKA SU IH "GROBARI "OLESILI ,DA NI JEDNOM USTASI NE PADNE NA PAMET DA DODJE U SRBIJU SA LOSIM NAMERAMA.I NE SAMO NJIMA.....

Mitko

pre 6 godina

Ajd sad lepo u besplatni apartman u Padenjaku jedno 4-5 godina kada su već došli turistički.

Zlatica

pre 6 godina

AL BIJU "GROBARI"--SVAKA CAST!!!.KAD SUTNU BITANGE IZ LIJEPE NJIHOVE U LEVU NOGU--PUKNE IM DESNA NOGA ! BRATE,KAKO SU IH OLESILIIII,AU...TAKO TREBA SA USTASAMA..UDRI..A SKINULI IH GOLE , JOOOJ KOJI BLAMMM.KAPA DOLE"GROBARI "!!!

Sekira

pre 6 godina

Ovo se zaista.moze svesti u komicnu reklamu..dobrodosli,svi mazohisti regiona..dodjes vidis derbi,dobihes batine..sve za samo sto evra...obilicevi zavetnici

bratstvo jedinstvo

pre 6 godina

I posle Tita...pioniri iz Splita.

zoran

pre 6 godina

A jel' će da odgovara još neki tzv navijač. Ako su jedini krivci samo ovi, onda im treba skinuti kapu kad su uspeli da naprave toliku tarapanu. Da ne bude kao sa amerskom ambasadom, niko kriv, samo jedno jadno dete stradalo usred ambasade u požaru. O tome kako se nesretno dete našlo usred ambasade svi mudro ćute.

Mauda

pre 6 godina

.......zasto objavljujete samo inicijale,puno ime i prezime da se bagra stidi svog imena i prezimena.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija