• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.12.2017

18:29

TIGAR ME UDARAO PIŠTOLJEM PO GLAVI DOK NISAM IZGUBIO SVEST! ​Ispovest bivšeg policajca  pretučenog posle gostovanja u Parovima!

Vesti

TIGAR ME UDARAO PIŠTOLJEM PO GLAVI DOK NISAM IZGUBIO SVEST! ​Ispovest bivšeg policajca pretučenog posle gostovanja u Parovima!

Podeli vest

Bivši inspektor Milan Trtica (58), koji je brutalno pretučen 12. novembra u Kumodraškoj ulici, na današnjem saslušanju u Drugom osnovnom tužilaštvu potvrdio je da je napad na njega izvršio Dejan Popović Tigar, sa još dva nepoznate osobe

- Biznismen Dejan Popović Tigar (47) napravio mi je sačekušu 12. novembra sa dvojicom batinaša ispred moje kuće u Kumodraškoj ulici u Beogradu. Izudarao me je pištoljem u glavu, pa su me sva trojica šutirala dok nisam pao u komu. I to sve samo zato što sam prethodne večeri gostujući u rijalitiju Parovi nazvao frizerom - kaže Trtica i dodaje da i dalje oseća posledice brutalnog napada:

- Posle prvih nekoliko udaraca sam se onesvestio, pa i ne znam koliko dugo su me tukli. 

On je nedelju dana bio u komi, a skoro mesec dana se oporavljao u Kliničkom centru Srbije.

Informer

TIGAR PRIZNAO, PA POREKAO DA JE TUKAO TRTICU! Detalji istrage brutalnog prebijanja u Beogradu

Tigar je uhapšen 3. decembra, nasred ulice u Beogradu, kada su ga presreli inspektori u civilu. Određeno mu zadržavanje do 48 sati, a onda je u pratnji advokata izveden na saslušanje u tužilaštvo.

Međutim, tamo je sve porekao, tvrdeći da nema nikakve veze sa napadom na Trticu. Nakon toga mu je određen pritvor do 30 dana.

TOTALNO LUDILO! Tajkun Tigar prebio Trticu zbog uvrede u Parovima

Informer

Hapšenje Dejana Petrovića Tigra

Inače, sve je počelo tako što je Trtica 11. novembra gostovao u rijalitiju Parovi na TV Hepi, pričajući uglavnom o kriminalcima devedesetih godina iz perioda dok je radio u policiji.

Informer

Milan Trtica

U studiju se pokrenula priča i o kontroverznom biznismenu Dejanu Popoviću Tigru i njegovoj velikoj popularnosti među starletama i pevačicama. Trtica je u jednom trenutku sa podsmehom prokomentarisao:

- Starlete lete na njega zbog provoda i para. Znam da je počeo kao frizer. Ne ulazim u to kako je u međuvremenu ušao u pare, svaka čast, ali pretpostavljam od frizeraja!

TEŠKO PRETUČEN BIVŠI POLICAJAC: Trticu napali, jer je u Parovima otkrio TAJNE VOŽDOVAČKOG I ZEMUNSKOG KLANA?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
klon

pre 6 godina

Moj inspektore jado od čoveka, imaš li ti srca da odreaguješ na isti način.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija