• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

16.12.2017

14:47

BIZARNO OPRAVDANJE MLADIĆA KOJI JE PROGANJAO VODITELJKE RTS: Nisam ih seksualno uznemiravao, hteo sam samo da PROMENE PROGRAMSKU ŠEMU!

Vesti

BIZARNO OPRAVDANJE MLADIĆA KOJI JE PROGANJAO VODITELJKE RTS: Nisam ih seksualno uznemiravao, hteo sam samo da PROMENE PROGRAMSKU ŠEMU!

Podeli vest

Muškarac koji je slao poruke voditeljkama RTS-a samo je hteo da im "ukaže gde greše"?!

Mladić V.D. (33) iz Beograda, koji je uhapšen zbog sumnje da je proganjao voditeljke Radio-televizije Srbije, priznao je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu da se lažno predstavljao i zakazivao sastanke novinarkama.

On je, naime, pokušao da se opravda time da nije imao nameru da ih seksualno uznemirava, već da ih ubedi da promene programsku šemu!

- Uhapšeni je na saslušanju priznao da je otvorio lažni Viber nalog na ime voditeljke emisije 'Upitnik' Olivere Jovićević. Sa tog naloga njenim koleginicama je slao poruke i ugovarao sastanke predstavljajući se kao ona. Kada bi novinarke došle na zakazano mesto i videle da ih ne čeka Olivera, već nepoznati muškarac, on im se predstavljao kao pilot, iako je zapravo vozač kamiona - kaže izvor iz istrage.

UHAPŠEN MANIJAK KOJI JE PROGANJAO VODITELJKE RTS! Lažno se predstavljao, PA IH ZVAO NA SASTANAK!

Prema njegovim rečima, V.D. se na saslušanju pravdao da nije imao lošu, već dobru nameru.

- Nisam bio zadovoljan programskom šemom, hteo sam da se nađem s njima kako bih im ukazao gde greše, ali i da kao nacionalna televizija moraju da promene program. Ništa drugo mi nije bila namera - rekao je navodno na saslušanju uhapšeni mladić. 

Kako izvor navodi, on je rekao da RTS mora da ponudi drugačiji program gledaocima, jer neke druge televizije, koje takođe imaju nacionalnu frekvenciju, prikazuju rijalitije što, prema njegovom mišljenju, nije dobro.

Izvor je otkrio je da je V.D. poruke slao brojnim voditeljkama, među kojima su i voditeljke "Slagalice" Kristina Radenković, Marija Veljković i Milica Gacin, kao i voditeljke "Jutarnjeg programa" Dušica Spasić i Dragana Kosjerina. 

MUP je saopštio da je policija prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla telefon, SIM kartice i računarsku opremu, za koju se sumnja da je korišćena za izvršenje krivičnog dela. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija