• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.12.2017

15:53

OTKRIVAMO NAJVEĆU POLICIJSKU TAJNU! Zoran u pritvoru priznao DA JE LIČNO UBIO JELENU! U ćeliji se poverio policajcu na tajnom zadatku!

Vesti

OTKRIVAMO NAJVEĆU POLICIJSKU TAJNU! Zoran u pritvoru priznao DA JE LIČNO UBIO JELENU! U ćeliji se poverio policajcu na tajnom zadatku!

Podeli vest

Iskusni inspektor je ubačen kao pritvorenik u ćeliju Zorana Marjanovića, zadobio je njegovo poverenje i snimio ga dok je ovaj do detalja opisivao kako je ubio Jelenu 2. aprila 2016. Priznanje, ipak, neće moći da se koristi na sudu

Zoran Marjanović je krajem septembra priznao cimeru u ćeliji Okružnog zatvora da je 2. aprila 2016. lično ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović na nasipu u Borči! Zoran, međutim, tada nije znao da je taj cimer zapravo iskusni policajac na tajnom zadatku, koji je u ćeliji glumio uhapšenog razbojnika i zadobio njegovo poverenje! Pošto su mnogo vremena provodili zajedno i pričali, Zoran mu je jednom prilikom do detalja ispričao kako je izveo zločin o kom 20 meseci priča cela Srbija!

Forma
Sud neće prihvatiti to priznanje, jer nije uzeto na način koji ispunjava zakonsku formuIzvor iz istrage

Iako je celo Zoranovo priznanje krišom snimljeno, u policiji su svesni da taj dokaz neće moći da se koristi na sudu! Ipak, bilo je od ključne važnosti da inspektori budu sigurni da su na pravom tragu i da nisu pogrešili što su 15. septembra uhapsili Zorana kao glavnoosumnjičenog za Jelenino ubistvo!

Ovu najčuvaniju policijsku tajnu u slučaju "Marjanović", koju je ekskluzivno otkrio Informer, nerado je potvrdio naš dobro obavešteni izvor, ne želeći da nam otkrije detalje Zoranovog priznanja.

JELENA NAĐENA MRTVA U TUĐIM TANGAMA?! Otkrivamo detalj koji je UNEO ZABUNU U ISTRAZI UBISTVA PEVAČICE!

- Tačno je da su inspektori, nakon Zoranovog hapšenja, u tajnosti ubacili u Okružni zatvor jednog svog iskusnog kolegu, koji je glumio uhapšenog razbojnika. Smešten je u ćeliju zajedno sa Zoranom i još dvojicom pritvorenika, i skoro sve vreme je nosio specijalni mikrofon. Zadatak mu je bio da pridobije Zoranovo poverenje, a zatim i da od njega izvuče što više detalja o danu kad je ubijena Jelena Marjanović. Svi ti razgovori su krišom snimani - rekao je naš izvor.

Malo-pomalo, kaže on, iskusni operativac je iskoristio Zoranovu početnu neprilagođenost na zatvorske uslove i brzo je počeo da zadobija njegovo poverenje.

40 godina preti Zoranu Marjanoviću za teško ubistvo

- Pošto su po ceo dan provodili zajedno, imali su mnogo vremena da pričaju o svemu i svačemu. Zoran je tako jedne večeri razvezao jezik i do detalja ispričao kako je ubio suprugu - navodi naš sagovornik, i dodaje da su u policiji od početka ove tajne akcije bili svesni da takav dokaz neće moći da se prihvati na sudu:

- Tužilaštvo je obavešteno o ovom potezu policije, ali su im oni potvrdili da sud neće prihvatiti to priznanje, jer nije uzeto na način koji ispunjava zakonsku formu. Ipak, policajci su to uradili uprkos tome, prvenstveno da bi bili u potpunosti sigurni da su na pravom putu, jer su od početka istrage uvereni da je Zoran umešan u ubistvo supruge. Ako je i postojala nedoumica oko toga da li je on lično ubio Jelenu, ili je samo na neki način umešan u zločin, ovo priznanje sve to razrešava. Zoran je priznao da ju je lično ubio!

JELENI SMRSKALI GLAVU U KOMBIJU! Šokantno otkriće istrage protiv Zorana Marjanovića!

Podsetimo, Zoran je 2. aprila 2016. sa Jelenom i ćerkom Janom došao do nasipa u Borči, gde je Jelena u jednom trenutku otišla da džogira. U naredbi za sprovođenje istrage stoji da se u periodu od 16.49 do 17.30 odvojio od Jane, otrčao do Jelene i nasmrt je pretukao. Ceo zločin, kako piše u naredbi, trajao je 10 minuta, koliko je Jana čekala na početku nasipa dok joj je otac ubijao majku.

Zoran se potom vratio do ćerke i počeo da poziva porodicu i prijatelje govoreći im da je Jelena nestala. Policiji je to prijavio tek oko 20 sati, a Jelenino telo je narednog dana, 3. aprila 2016, pronađeno u kanalu pored nasipa.

JELENA UBIJENA DLETOM?! Tužilaštvo razmatra da zatraži NOVI PRETRES KUĆE Marjanovića!

Tokom istrage Zoran je pao na poligrafu, a tereti ga trag blata na njegovim farmerkama, koji je identičan onom na mestu ubistva, kao i njegov DNK na blatu na kosi mrtve Jelene, što ga direktno dovodi u vezu sa njenim ubistvom.

Marjanović je uhapšen 15. septembra i od tad je u pritvoru, koji mu je nedavno produžen za još tri meseca. To je i krajnji rok da tužilaštvo protiv njega podnese krivičnu prijavu.

Zoran se tereti za teško ubistvo, za šta mu preti do 40 godina zatvora. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
citateljka

pre 6 godina

Od pocetka se zna da su on i njegov otac zlocinci.....

studenci794

pre 6 godina

Bez dokaza ga nece moci osuditi uprkos svemu a nemaju izgleda konkretne dokaze....ja mislim da su jelenu ubijali sva cetvorica muskaraca jer su je mrzeli do boli...

Petar

pre 6 godina

cuj sud nece da uvazi njegovu izjavu pa neka ga onda oslobode i nek mu plate ostetu a narod Srbije neka placa njegove troskove kada sud nije dostojan da rijesi ovaj slucaj kao i mnoge predhodne slucajeve

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59