• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.12.2017

08:49

(VIDEO) VATRENI OBRAČUN KAO POČETKOM DVEHILJADITIH! JEDAN UBIJEN, DRUGI RANJEN u pucnjavi ispred kafića na Senjaku!

Vesti

(VIDEO) VATRENI OBRAČUN KAO POČETKOM DVEHILJADITIH! JEDAN UBIJEN, DRUGI RANJEN u pucnjavi ispred kafića na Senjaku!

Podeli vest

U pucnjavi koja se rano jutros dogodila ispred jednog poznatog beogradskog kluba u ulici Koste Glavinića na Senjaku ubijen je muškarac Aleksandar Savković (27)

Do obračuna je došlo ispred kultnog kluba još iz doba devedesetih "Nana" u 5.20 časova, a povređene su dve osobe, koje su brzom intervencijom Hitne pomoći odmah prevezene u Urgentni centar.

Informer

Bojan Jovanović, anesteziolog Urgentnog centra, potvrdio je za RTS da su primljene dve osobe sa povredama grudnog koša i abdomena, jedna je zadržana i u stabilnom je stanju, ali sa teškim traumama stomaka i glave, a druga je u međuvremenu podlegla povredama.

Kako nezvanično saznajemo ubijen je Aleksandar Savković (27), koji ima kriminalni dosije zbog teških krivičnih dela.

Informer

Policija je odmah blokirala kraj u kojem se ubistvo dogodilo, ali je osumnjičeni uspeo da pobegne.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zlatica

pre 6 godina

Ma ,nek se rokaju i izrokaju izmedju sebe.Mala bara a puno krokodila,sto iz Srbije sto iz Crne Gore .Kad krimos u Crnoj Gori napravi krivicno delo,bezi u Srbiju ,kad uradi u Srbiji bezi u Crnu Goru.To bi ,sto se tice granice i policije trebalo resiti.Ni manje drzave Crne Gore ni vise kriminalaca.Sve te krimose narkodilere,trebalo bi proterati iz Srbije,da ne bi bezali i u neki rijaliti...

MikiMoskva

pre 6 godina

Pa crnogorski politicari su najveci kriminalci pocev od Djukanovica, Marovica itd,itd.

Beograd

pre 6 godina

Bruka i sramota da niko u Srbiji ne podize glas da se Crnogorski kriminalci koji slobdno setaju gradovima Srbije i pucaju gde stignu,proteraju u Crnu Goru i zabrani ulazak u Srbiji.Beuka i sramota sto se isti lece na VMA a srpski gradjani tesko da dobiju slobdni krevt u toj ustanovi.Nas predsednik Vucic ,trebao bi osbiljno da se pozabavi ovim problemom koji muce obicne srpske gradjane,koji u svojoj zemlji nisu slobdni da slobdno se krecu ulicom ili mirno posmatraju fudbalsku utakmicu?

Deka Zvonce

pre 6 godina

Криминалци основали своју државу Монте Негро!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59