• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

18.12.2017

08:46

SVI DETALJI UBISTVA ISPRED NOĆNOG KLUBA "NANA"! Navijač Rada upucan sa dva metka, KAMERE SVE SNIMILE!

Vesti

SVI DETALJI UBISTVA ISPRED NOĆNOG KLUBA "NANA"! Navijač Rada upucan sa dva metka, KAMERE SVE SNIMILE!

Podeli vest

Aleksandar Savković nakon tuče upucan sa dva hica u grudi, dok je njegov prijatelj Adija Iseinović pogođen u trbuh i glavu, ali je preživeo napad. Policija intenzivno traga za osumnjičenima

Navijač Rada Aleksandar Savković (27) ubijen je u nedelju rano ujutru u pucnjavi ispred noćnog kluba "Nana", dok je njegov prijatelj Adija Iseinović (29) teško ranjen. Ubistvu je prethodila svađa i tuča Savkovića i Iseinovića s nekoliko mladića koji su takođe bili gosti poznatog beogradskog kluba.

Prema nezvaničnim Informerovim saznanjima, Aleksandar Savković i Adija Iseinović provodili su se u noćnom klubu "Nana" u Ulici Koste Glavinića na Senjaku. Nešto pred zoru, oko pola pet ujutru, zakačili su se sa nekoliko mladića koji su takođe bili u klubu. Prvo su usledile čarke, međusobno psovanje, a onda su izašli ispred kluba da bi "raščistili račune".

(VIDEO) VATRENI OBRAČUN KAO POČETKOM DVEHILJADITIH! JEDAN UBIJEN, DRUGI RANJEN u pucnjavi ispred kafića na Senjaku!

- Savković i Iseinović su se potukli sa tim momcima. U jednom trenutku umešalo se i obezbeđenje, pa nije baš najjasnije ko je koga tu tukao. Više od deset osoba je učestvovalo u makljaži. Kamere noćnog kluba snimile su ceo incident, ali se ne vide baš najbolje akteri tuče, niti ko je prvi započeo kavgu - kaže naš izvor.

15 prijava za najteža krivična dela imao je Savković

Volkov se oprostio od ubijenog prijatelja

Fudbaler Rada Vladimir Volkov, blizak prijatelj ubijenog Aleksandra Savkovića, bio je kobne noći sa njim u "Nani", ali je otišao pre nego što je došlo do obračuna. Volkov je na Instagram okačio njihovu zajedničku sliku i oprostio se od prijatelja rečima: "Počivaj u miru buraz naš. Otišao si na bolje mesto."Njih dvojica su se sprijateljili kada je Volkov počeo da igra za Rad i često su zajedno išli u noćne provode.

On navodi da se na snimcima sigurnosnih kamera vidi da sama tuča nije dugo trajala, jer je neko izvadio pištolj i počeo da puca.

- Jasno se vidi da nekoliko momaka prestaje da se bije. Oni gledaju u stranu gde Savković leži na podu i daje vrlo slabe znake života. Nedaleko od njega na kolenima je bio Iseinović, koji se držao za stomak. Svi ostali su se razbežali kada su videli šta se dogodilo - rekao je Informerov sagovornik, i dodao:

- Hitna pomoć je na poziv gostiju lokala došla na mesto zločina i zatekla dva mladića u lokvi krvi. Obojica su još davala znake života i hitno su prevezena u Urgentni centar. Odmah po prijemu Savković, koji je bio upucan dva puta u grudi, podlegao je povredama. Iseinović, koji je pogođen u stomak i glavu, operisan je i njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Iako su patrole Interventne jedinice vrlo brzo došle na mesto pucnjave i blokirale čitav taj deo Senjaka, ipak osumnjičeni za tuču i pucnjavu nisu pronađeni.

Tuče i obračuni

Stanari obližnjih zgrada nisu bili jutros naročito potreseni. Oni ističu da ništa od obračuna nisu čuli, mada su navikli na česte sukobe u "Nani". Nekoliko taksista koje smo zatekli na obližnjoj stanici kažu da se tuče često događaju ispred tog kluba.
- Non-stop čekam mušterije u blizini "Nane" i vrlo često se čuje galama, dreka, vika, tuča. Ne prođe vikend da ne iskrsne neki problem - ispričali su taksisti.

- U lokalu je još bilo preplašenih gostiju, osoblja i pripadnika obezbeđenja. Svi oni su zadržani nekoliko sati i detaljno ispitivani o svemu što su videli. Zatečen je i pretučeni mladić Stevan Ilinčić, za koga se pretpostavlja da nije bio u društvu Savkovića i Iseinovića. Ipak, on je zadržan kako bi se utvrdilo kako je zadobio povrede - dodaje naš izvor.

Aleksandar Savković bio je navijač fudbalskog kluba Rad i u dosijeu u policiji ima više od 15 krivičnih prijava za najteža krivična dela. Za njega važi i da je bio u ekipi vođe Partizanovih navijača Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, koji je ubijen 13. oktobra prošle godine u blizini Centralnog zatvora.

- Bukvalno ne postoji delo za koje nije bio optužen. U svom dosijeu ima ubistvo u pokušaju, prijavu za drogu, oružje, nasilničko ponašanje, tuče, teške krađe, razbojništva. Njegov drug Adija je takođe odranije poznat policiji, takođe po teškim krivičnim delima - dodaje naš sagovornik.

Kriminalistička policija obavila je uviđaj, pregledala snimke kamera za video-nadzor, saslušala svedoke i intenzivno traga za akterima ubistva.

Dosije "Nana", tamo je ubijen i Laković

Informer

Nije prvi put da se unutar ili ispred noćnog kluba "Nana" dešavaju ubistva. Sve je počelo 1990. godine, kada je u lokalu ubijen je bokser Andrija Lakonić. Za zločin su bili osumnjičeni Veselin Vukotić i Darko Ašanin. Decembra 2013. godine Mirko M. (28), državljanin Crne Gore, teško je ranjen ispred ovog kluba kada ga je nepoznati napadač upucao. Avgusta 2014. trojicu mladića ispred kluba "Nana" izrešetao je motociklista u pokretu. Ranjeni su Predrag Lj. (37) u nogu, Igor R. (32) u leđa i takođe u nogu Marko V. (22).




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 6 godina

Volkove ako je poruka za tvog druga normalna sta cekas kreni za njim.

gradjanin

pre 6 godina

Laka mu crna zemlja...ali...sta ce na slobodi ljudi kao on i slicni njemu? Dajte nam malo sigurnosti, da ne brinemo za nase zivote i zivote nase dece. Takve lokale pod katanac a sve nasilnike na drustveno koristan rad bez prava da se brane sa slobode. Drzavo odgovori i Vi Stefanovic dr Nebojsa.

mileta

pre 6 godina

KOLIKO JOS U NANI TREBA DA UBIJU DA BI JE ZATVORILI.KAKO TO DA RUTOVIC GRADJANIN CG. KUPUJE NAJELITNIJE KAFANE OKO 60 U BGD. A SVO ZNAJU DA JE KRIMOS. U NANI JE NAJJEFTINIJA DROGA.

pana

pre 6 godina

Na stranu reputacija ubijenog ,ali ko pokriva vise ta obezbedjenja po lokalima i ko ih pokriva oružjem, i sta je tu sa racijama one ne postoje jer se uredno placa reket nekome,i koliko treba da bude ubijenih u toj NANI da bi bila zauvek zatvorena

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija