• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

18.12.2017

17:38

UŽAS KOD PROKUPLJA! Otišao na pecanje, a pronađen mrtav

Vesti

UŽAS KOD PROKUPLJA! Otišao na pecanje, a pronađen mrtav

Podeli vest

U reci Toplici u prokupačkom mestu Viča pronađeno je beživotno telo M. M. (67) iz Blaca, koji se prema prvim nezvaničnim informacijama utopio

Telo nesrećnog čoveka, koji je često pecao na Toplici, pronašli su ribolovci iz Kuršumlije u ranim jutarnjim satima koji su odmah obavestili policiju i ribočuvarsku službu DOO "Južna Morava Dva" koji su izašli na mesto nesreće, pišu Novosti.

Iako su uviđaj izvršili nadležni pravosudni organi, još uvek se ispituju uzroci i okolnosti ove nesreće.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija