• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

19.12.2017

21:08

PAKLENE NIŠKE ULICE:  U eksploziji automobila likvidiran muškarac SA PODUŽIM POLICIJSKIM DOSIJEOM!

Vesti

PAKLENE NIŠKE ULICE: U eksploziji automobila likvidiran muškarac SA PODUŽIM POLICIJSKIM DOSIJEOM!

Podeli vest

U eksploziji automobila marke Opel Meriva u Ulici Milunke Savić 4 u Nišu, poginuo je Nišlija Šarković Dejan rođen 1978. godine koji je od ranije poznat policiji

Naime nastradali Šarković ima poduži dosije u policiji. Teretili su ga: za nanošenje teških trelesnih povreda, izazivanje opšte opasnosti, nasilničko ponašanje, nasilje u porodici, nedozvoljeno držanje oružja, nedavanje izdržavanja...  

Vlasnik vozila je Šarkovićeva supruga Aleksandra Šarković. Od delova raznetog automobila, oštećeno je i nekoliko vozila u blizini. 

Prema prvim saznanjima eksplozija se dogodila unutar kola, tako da je Šarkoviću stradala desna strana tela. Glava i desna ruka su razneti, kao i krov vozila, koji je odleteo u vazduh.

Policija je izašla na teren kako bi izvršila uviđaj i tom prilikom je zatvorila ceo kvart. 

Eksplozija je bila snažna i uznemirila je stanovnike okolnih zgrada i kuća. Očevici kažu da je nastradali ušao u automobil i da je krenuo u rikverc, a ubrzo nakon toga se dogodila eksplozija.

Za mesec dana u Nišu je zapaljeno šest automobila, a poslednji u nizu je automobil zamenika načelnika Policijske uprave u Nišu Zorana Bogdanovića. 

Među zapaljenim automobilima su i automobil zamenika gradonačelnika, kao i direktora Javnog komunalnog preduzeća "Tržnica".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija