• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

21.12.2017

13:51

ŽENA SRĐANA TODOROVIĆA TVRDI: Sin nam se nije otrovao - UGUŠIO SE U KREVETU!

Vesti

ŽENA SRĐANA TODOROVIĆA TVRDI: Sin nam se nije otrovao - UGUŠIO SE U KREVETU!

Podeli vest

Ana Todorović, supruga Srđana Todorovića, iako očajna i obamrla od tuge zbog smrti sina ipak je smogla je snage da ispriča šta se dogodilo juče kada je tragično preminuo mali Dejan

- Sve se dogodilo juče popodne. Dejan se nije otrovao.... ugušio se u krevetu. Bio je prehlađen, stavila sam ga na spavanje, i ostala u dnevnoj sobi da gledam film. Malo kasnije sam ga pronašla sa glavom zadubljenom u jastuk - drhtavim glasom je Ana rekla i dodala:

- Odmah sam pozvala Hitnu pomoć, pokušali su da ga reanimiraju... butine su mu bile ljubičaste što je znak da nije disao nakon što je zaspao. Sin je prethodno bio prehlađen, a ništa nije slutilo na ovu tragediju - ispričala je Žikina supruga. 

SIN SRĐANA TODOROVIĆA UMRO OD TROVANJA! Telo trogodišnjaka poslato na obdukciju!

Kako je rekla Dejana su vodili kod lekara na kontrolu zbog prehlade.

- Bili smo kod doktorke koja je rekla da Dejan pije antibiotike još dva dana, u ponedeljak je krenuo u vrić. Bilo mu je bolje, ali je imao šlajm i pošto ga vikendom puštamo da spava malo duže, odlučila sam da ga pustim i juče malo duže da spava. Kroz 20-ak minuta kada sam otišla da ga probudim, glava mu je bila zagnjurena u posteljinu. On nije beba, bebe ne mogu da reaguju ako tako zaspu, on ima tri i po godine. Ja bih čula neki zvuk, jer ja čujem svaki njegov udisaj i izdisaj. Hteo je da zaspi pored mene juče, ali bila sam u dnevnoj sobi i htela sam da zapalim cigretu, i da ne bi udisao dim prebacila sam ga u njegovu sobu gde inače spava. Kada sam primetila da ne diše, zvala sam hitnu pomoć, reanimirali smo ga, delovalo mi je kao čitava večnost dok nisu došli. To je bilo juče, predveče - rekla je Ana i dodala:  

ŽIVOT MI SE PROMENIO ZA 180 STEPENI: Srđan Todorović je o svom sinu samo jednom pričao za medije!

- Obdukcija će biti urađena večeras, sada su otišli da vide treba li da popune neke papire da nije imao srčanu manu za koju mi nismo znali. Rođen je sa ocenom 10....Reanimacija je trajala pola sata, bila su dva gospodina i jedna gospođa, doktorka i ona nije mogla da se suzdrži od plača. Ja razumem tu doktorku, gledala sam tu užasnu scenu, ne znamo šta se desilo. Sada sam slučajno sama, nisam imala trenutak samoće. Rekla sam svima, moji će sada doći iz Crne Gore, treba mi samo trenutak samoće. 

O BOŽE, NE MOGU DA GOVORIM! Uplakana Danica Maksimović u šoku zbog smrti sina Srđana Todorovića!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Da nije šlajm detetu zapao u dušnik...? Imali smo već takve slučajeve...

Dragi

pre 6 godina

Pocivaj u miru anđele mali. Saucesce mom omiljenom glumcu od poznanika iz Splita.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija