• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

21.12.2017

14:28

ŽIKA JE U TEŠKOM STANJU! Maćeha Srđana Todorovića otkrila detalje smrti glumčevog sina!

Vesti

ŽIKA JE U TEŠKOM STANJU! Maćeha Srđana Todorovića otkrila detalje smrti glumčevog sina!

Podeli vest

Srđan Žika Todorović i njegova supruga Ana sinoć su doživeli tragediju kada je njihov trogodišnji sin Dejan iznenada umro u porodičnom stanu u beogradskom naselju Vračar

Glumčeva maćeha Karolina Todorović ispričala je da ništa nije ukazivalo da će se tako nešto dogoditi.

- Kako se to desilo ni nama nije jasno. Bio je dan pre svega toga na kontroli, bilo mu je bolje, ali je imao malo šlajma pa je bio pod antibioticima. Tada su rekli da ostane još malo kod kuće dok se ne opravi. Nije imao nikave probleme, rekli su da oporavak ide na bolje i da se čak i taj sekret smanjuje, ali se nešto desilo u trenutku i tu je bio kraj. Došao je kući, zaspao i nije se probudio. To je strašno, tri i po godine je imao - kaže Karolina Todorović, druga supruga Srđanovog pokojnog oca Bore.

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE! ŽIKINOM SINU OTKAZALO SRCE U SNU - KREMACIJA U SUBOTU!

Karolna Todorović kaže da su Žika i njegova supruga potpuno slomljeni.

- Strašno je, on i Ana su u teškom stanju! Šta mogu, drže se kako mogu. Čitavu noć je rađena obdukcija. Celu noć su proveli u bolnici, kažu da se to nikada ne dešava, pogotovo ne tako maloj deci. Mi smo svi u čudu, jedino što možemo da učinimo jeste da im damo ljubav - kaže Karolina Todorović.
SIN SRĐANA TODOROVIĆA UMRO OD TROVANJA! Telo trogodišnjaka poslato na obdukciju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan Durdevic

pre 6 godina

Sram vas bilo....ostavite ljude na miru..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija