• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

21.12.2017

15:09

SLUČAJNO SE RAZNEO EKSPLOZIVOM U AUTU! Detalji velikog obrta  u istrazi stravične eksplozije u Nišu!

Vesti

SLUČAJNO SE RAZNEO EKSPLOZIVOM U AUTU! Detalji velikog obrta u istrazi stravične eksplozije u Nišu!

Podeli vest

Dejan Šarković stradao kada mu je na suvozačkom sedištu eksplodirala tempirana bomba. Policija ispituje da li je Dejan bombu poneo da je podmetne pod nečija kola ili da je proda nekom

Dejan Šarković (39) iz Niša preksinoć se slučajno razneo eksplozivom dok se vozio automobilom "opel meriva" u Delijskoj ulici, u niškom naselju Trošarina!

Stravična eksplozija, koja je prestravila meštane ovog dela grada, dogodila u utorak oko 20 sati! Iako je u prvi mah izgledalo kao da je Šarkoviću neko podmetnuo bombu pod vozilo, ispostavilo se da ju je on nehotice detonirao dok je bila na suvozačkom sedištu!

Pod čitav, krov raznet
Od siline detonacije Šarkovićev auto je potpuno uništen, a u radijusu od desetak metara razleteli su se ostaci njegovog tela! Tom prilikom oštećena su i dva vozila koja su bila parkirana u blizini.
Sumnja da je Šarković bio meta napada otklonjena je policijskim uviđajem. Utvrđeno je da je bomba detonirana u autu, jer je pod "opela" bio potpuno čitav, dok je krov raznet. Takođe, ustanovljeno je da je Šarkoviću raznet desni deo tela, pa se pretpostavlja da je napravu ili držao u ruci ili je ona bila na suvozačkom mestu. 

Informer

Horor
Šarkovićev auto je potpuno uništen, a u radijusu od desetak metara razleteli su se ostaci njegovog telaIzvor iz istrage

Izvor iz istrage kaže da za sada nema informacija šta je ili koga stradali Šarković tražio u naselju Trošarina, jer ne živi u tom delu grada.

- Ne isključuje se mogućnost da je te večeri sa nekim trebalo da se sretne i preda eksploziv, te da je prilikom pomeranja ili pakovanja bombe nešto pošlo po zlu. Takođe, ispituje se i mogućnost da je Šarković pripremao napad na nekog, s obzirom na to da je sa mnogima bio u sukobu - navodi naš izvor.

Šarković se, inače, u više navrata obraćao medijima tražeći pomoć u rasvetljavanju paljevine njegovog "renoa" avgusta 2015. godine. Tada je čak obezbedio i snimak nadzorne kamere na kojem se vidi kako dve osobe polivaju njegov tadašnji auto, a zatim ga pale. Međutim, ni taj snimak nije pomogao da se piromani pronađu i privedu.
Šarković se bavio poslovima obezbeđenja i tvrdio je da je tako stekao dosta neprijatelja, te da sumnja da oni stoje iza napada na njega.

PREOKRET U ISTRAZI! Šarković poginuo od BOMBE KOJU JE DRŽAO U RUCI! Pitanje je samo da li je aktivirao NAMERNO ILI SLUČAJNO?!

Informer

Debeli dosije

Imao je podeblji kriminalni dosije, uključujući nanošenje teških telesnih povreda, nasilničko ponašanje, nasilje u porodici, nedozvoljeno držanje oružja, nedavanje alimentacije, a nije se libio ni da se sukobi sa policijom.
Stradali je stanovao u Ulici Vase Pelagića, gde mu je 2015. zapaljeno vozilo, ali meštani ove ulice tvrde da se on u međuvremenu odselio.
- Živeo je tu sa roditeljima dok mu nije zapaljeno vozilo. Roditelji su se posle toga odselili, a ubrzo i on. Ne znamo gde se preselio - rekle su bivše komšije Šarkovića. 
PAKLENE NIŠKE ULICE: U eksploziji automobila likvidiran muškarac SA PODUŽIM POLICIJSKIM DOSIJEOM!

Eksploziv TNT stigao sa Kosova?

Silina eksplozije koja je raznela Dejana Šarkovića isključuje mogućnost da se radi o ručnoj bombi "kašikari" ili sličnim eksplozivnim sredstvima. Poznavaoci eksplozivnih sredstava kažu da posledice ove eksplozije podsećaju na aktiviranje vojnog eksploziva.
- Moguće je da se radi o TNT ili sličnom eksplozivu. Nije ga teško nabaviti, naročito na Kosovu, tako da je vrlo verovatno da je TNT korišćen za izradu eksplozivne naprave koja je ubila Šarkovića - kaže naš izvor.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 6 godina

Kako god i šta god da je bilo, nije nikakva šteta, jedna protuva manje na ulicama.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija