• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

21.12.2017

17:24

VAVIĆ SE NAGODIO! Priznao krivicu za šest meseci kućnog zatvora

Vesti

VAVIĆ SE NAGODIO! Priznao krivicu za šest meseci kućnog zatvora

Podeli vest

Nikola Vavić (26), brat jednog od nekadašnjih vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Aleksandra nagodio se sa Trećim osnovnim tužilaštvom da za kaznu od šest meseci kućnog zatvora uz nanogicu - prizna da je u junu ove godine ispred jednog beogradskog splava Nataši M. (21) naneo teške povrede udarcem u glavu

Vavić je sa tužilaštvom zaključio sporazum o priznaju krivičnog dela teške telesne povrede, a sporazum treba potvrdi Treći osnovni sud u Beogradu.

KAKAV KRIMOS, STRAŠAN KRIMOS! Policija našla Vavića kako se krije u žbunju!

Prema sporazumu, on u kućnom zatvoru treba da bude pod elektronskim nadzorom onosno da nosi elektronsku narukvicu oko noge, preko koje će se pratiti njegovo kretanje.

OBRAČUN NA TERAZIJAMA: Dvojica mladića upucana u noge, napadači uhapšeni!

Mediji su nakon incidenta pisali da je Vavić devojku povredio pištoljem, ali za to nije bilo dokaza.

On je priznao da je u ruci imao mobilni telefon


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Felix

pre 6 godina

Dok ovaj i njemu slični punišići nose nanogice,zatvori su puni sirotinje koja guli višegodišnje robije za pola gr. ili sitne kradje..

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija