• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

21.12.2017

21:35

TRI TRAGEDIJE ZA TRI GODINE! Todorovićev prag obavila TUGA, prvo mu je preminuo OTAC, pa TETKA, a sada i SIN!

Vesti

TRI TRAGEDIJE ZA TRI GODINE! Todorovićev prag obavila TUGA, prvo mu je preminuo OTAC, pa TETKA, a sada i SIN!

Podeli vest

Sudbina je glumcu Srđanu Žiki Todoroviću namenila preteško breme. Njegov trogodišnji sin Dejan je sinoć zaspao i nikada se nije probudio. Ništa nije ukazivalo na ovu tragediju. Todorović i njegova supruga Ana su potpuno slomljeni. Žika je pre tri godine ostao bez oca, glumačkog barda Bore Todorovića koji je takođe preminuo iznenada, a prošle godine u avgustu preminula je i glumčeva tetka, velika dramska umetnica Mira Stupica

Dan glumca Žike Todorovića i njegove porodice juče je bio potpuno običan. Njihov sin Dejan je bio bolestan, pio je antibiotike i zbog toga su ga vodili na kontrolu. Oko pet sati je legao da spava. Mama Ana je pokušala da ga probudi, bezuspešno.

- Zaspao je i oko pola 7 sam pokušala da ga probudim, ali je bio utonuo u posteljinu, usne su mu bile plave, ja sam se uplašila i vrisnula sam. Pokušala sam da ga probudim, ali bezuspešno. Deki nije bio alergičan na antibiotike. Meni je njegova smrt misteriozna - dodala je Ana i navela da je Žika pozvao hitnu pomoć. Ekipa lekara je pokušala da ga oživi, ali u tome nisu uspeli.

(FOTO) NEUTEŠAN POSLE SMRTI SINA! Srđan Todorović skrhan na prozoru svog stana!

Public

I smrt glumca Bore Todorovića koji je preminuo 7. jula u kliničkom centru Srbije 2014. bila je iznenadna. Neposredno pre smrti on je operisao slepo crevo, a tokom procesa oporavka njemu je pozlilo i pao je u komu. Pre operacije slepog creva ovaj vrsni glumac je viđen na javnim manifestacijama gde ništa nije upućivalo na to da ima zdravstvenih problema.

Bori je te godine kada je umro najveća želja bila da postane deda što mu se i ostvarilo početkom maja kada je na svet došao maleni Dejan. On tada nije skrivao radost zbog činjenice da je njegov sin postao otac. Ipak, nije doživeo ni da njegov unuk napuni tri meseca.

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE! ŽIKINOM SINU OTKAZALO SRCE U SNU - KREMACIJA U SUBOTU!

Tanjug

Velika dramska umetnica Mira Stupica preminula je u avgustu u 93 godini. oko tri sata posle ponoći u domu za stara lica u Zemunu. Stupica je pretrpela težak moždani udar, operisana je, ali nije uspela da se oporavi.

Tri smrti u tri godine izuzetno su jak udarac za Žiku Todorovića. Njegova supruga Ana je danas jecajući, kroz suze, otkrila da oni nikada neće moći da se oporave od gubitka deteta za koje su živeli.

(VIDEO) ZBOG OVOGA PLAČE CELA SRBIJA! Evo šta je Srđan Todorović jedini put javno progovorio o svom sinu Dejanu!

- Ovo je pretežak dan u mom životu, toliko smo želeli da ga dobijemo. Posvetili smo mu život, sve je njemu bilo poredeđeno i ne mogu da prestanem da plačem jer mog Dekija više nema. On nam je bio i noć i dan i sreća i život. Sve ono što smo imali - rekla je Ana Todorović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija