• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf./informer.rs

22.12.2017

13:14

SRCE ĆE VAM PUĆI! POTRESNA PRIČA IZ DOMA ŽIKE TODOROVIĆA! Medicinska sestra jecala nad telom deteta, intervenisao doktor

Vesti

SRCE ĆE VAM PUĆI! POTRESNA PRIČA IZ DOMA ŽIKE TODOROVIĆA! Medicinska sestra jecala nad telom deteta, intervenisao doktor

Podeli vest

Vest da je preminuo trogodišnji sin Ane i Žike Torodović potresla je čitavu Srbiju, a medicinska sestra koja je bila na intervenciji nije uspela da se suzdrži i ne zaplače

Supruga Srđana Todorovića Ana smogla je snage i otkrila je šta se dešavalo u sredu popodne u njihovom porodičnom domu tokom pokušaja reanimacije.

(FOTO) NEUTEŠAN POSLE SMRTI SINA! Srđan Todorović skrhan na prozoru svog stana!

- Ja sam odmah pozvala Hitnu pomoć. Pokušali su da ga reanimiraju... nisu uspeli. Butine su mu bile ljubičaste... Ova, sestra...počela je da plače... Muškarac, doktor, koji je bio tu, rekao joj je nešto... Da nije profesionalna... Zato što plače. Bilo je strašno - kroz suze je ispričala Ana Todorović.

POČIVAĆE PORED BORE: Tragično preminuli sin glumca Srđana todorovića biće sahranjen pored deke

Mali Dejan biće kremiran 23. decembra u 16 časova na beogradskom Novom groblju, a biće sahranjen pored svog deke Bore Todorovića.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Guest

pre 6 godina

Aman pustite ljude da ozale svoje dete,gori stebod lesinara

Lala iz Banata

pre 6 godina

У питању је шлајм ( или секрет) који дете није избацило из душника ( из Бронхија!) Лекари су сујетни, али знам из личног искуства...Деца када су прехлађена, и имају јак секрет из грла и носа, ставите на цуцлу - "зрно жита", МЕДА од липе или ливадски...Мед разбија шлајм, и дете онда може да га избаци или прогута, и гушење - престаје.. Младе маме, на цуцлу само грам-два меда, и мед делује као чудесно сретство за разбијање шлајма у дисајним каналима

Školovati

pre 6 godina

Tuga do neba . Neka ti se otvori rajsko naselje Dejane . Samo ovo se kremiranjem nije mi drago čuti !

livia

pre 6 godina

Strašno, saučešće porodici. Lekar koji je rekao medicinskoj sestri da je neprofesionalna, pravi veliku grešku. Novija israživanja su pokazala da i medicinski kadar, ma u kom rangu, puno pomaže porodicama preminulih, ako pokažu empatiju i saosećanje suzama.

Zlatica

pre 6 godina

OSTALA SAM NEMA,SRCE MI SE STEGLO I TIHO PLACE! BOZE,ZASTO SI UZEO TAKO MALO BICE???

Zlatica

pre 6 godina

MEDICINSKA SESTRA JE DOBAR COVEK,OSECAJNA A NE NEPROFESIPNALNA! U ZEMUNSKOJ BOLNICI ,PRE MNOGO GODINA ,BILA SAM PRISUTNA KAD JE DR STANISAVLJEVIC ,POSLE OPERACIJE ,DEVOJCICE OD 16 GOD ,JECAO KAO MALO DETE.OPERISAO JE DEVOJCICI IZ BIJELJINE KARCINOM VELICINE DECJE GLAVE.ZNAO JE DA NECE PREZIVETI.JECAJI,SUZE SU ZA COVEKA,A U OVOJ SITUACIJI SMRTI DETETA OD 3,5 GOD I KAMEN BI ZAPLAKAO!PA VALJDA SMO LJUDI!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija