• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.12.2017

13:41

UHAPŠEN BRAT OZLOGLAŠENOG ALEKSANDRA ČABARKAPE! Prebio čoveka, pa mu UZEO AUTOMOBIL

Vesti

UHAPŠEN BRAT OZLOGLAŠENOG ALEKSANDRA ČABARKAPE! Prebio čoveka, pa mu UZEO AUTOMOBIL

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Drugim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su Željka Čabarkapu, brata Aleksandra Čabarkape i M.V. (1993) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prinuda

Željko je takođe osumnjičen da je izvršio i krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet oružja, municije i eksplozivnih sredstava. 

Oni se terete da su početkom decembra u garaži u beogradskom naselju Kaluđerica na ime ranijeg duga od 500 evra od oštećenog tražili da im preda svoj automobil.

Kada je oštećeni to odbio Čabarkapa i M.V. su ga, kako se sumnja, fizički napali i čvrstim predmetom više puta udarili po glavi i telu, nanevši mu teške telesne povrede. Nakon toga uzeli su ključeve i njegov automobil.

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeno 106 osoba zbog krađe i razbojništva!

Policija je u prostorijama koje koristi osumnjičeni Željko Čabarkapa u Kaluđerici pronašla 30 metaka za automatsku pušku.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje, nakon čega su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, Željko Čabarkapa je rođeni brat Aleksandra Čabarkape koji je poznat po ljubavnom trouglu pošto je bio u vezi sa fitnes instruktorkom Ljubom Pantović, a zatim sa njenom ćerkom Aleksandrom.

Jutjub

Željkov brat, Aleksandar Čabarkapa

Kako su navodili mediji, Aleksandar je tada otvoreno pretio Aleksandrinom ocu Karađorđu Subotiću.

TO JE MOGAO DA URADI BILO KO! Parovi brane Čabarkapu, tvrde da nije on spalio Karađorđevu farmu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 6 godina

Да то можда нису ухапсили Ж.Ч ? Оног познатог "привредника са Звездаре" без дана радног стажа и без динара уплате пореза и за социјално, пензионо итд. Колико се сећам такво је саопштење пре неког времена. Не знам само којом се привредном граном исти бави... али вероровано лепо зарађује чим су му тако навели занимање.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija