• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

22.12.2017

14:50

DETALJNO OBJAŠNJENJE NAJVEĆE MISTERIJE UBISTVA PEVAČICE! Nesrećna Jelena ubijena je RANIJE NEGO ŠTO SE MISLILO, I TO NE NA NASIPU!

Vesti

DETALJNO OBJAŠNJENJE NAJVEĆE MISTERIJE UBISTVA PEVAČICE! Nesrećna Jelena ubijena je RANIJE NEGO ŠTO SE MISLILO, I TO NE NA NASIPU!

Podeli vest

Tačno vreme smrti ubijene Jelene nije moglo da bude precizno utvrđeno zato što je njeno telo više sati bilo potopljeno u vodi, tvrdi Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja

Nenad Šipka, direktor privatnog Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada, a koji je u aprilu ove godine unajmila porodica Krsmanović kako bi se konačno rešilo najmisterioznije ubistvo poslednjih godina u Srbiji, izneo je za Blic nova saznanja do kojih je CFI došao u slučaju ubistva Jelene Krsmanović.

Kako navodi Šipka njegove tvrdnje proistekle su nakon što je imao uvid u obdukcioni nalaz ubijene pevačice Jelene Krsmanović. Prema njegovim rečima, obducent je vreme smrti odredio na osnovu izgleda kože na Jeleninom telu.

- On je to zaključio na osnovu promena na njenoj koži, koja je dobila izgled takozvane kože pralje. S tim u vezi, obducent je utvrdio da je Jelenino telo u vodi bilo "više od tri sata, a manje od tri dana" - navodi Šipka.

OTKRIVAMO NAJVEĆU POLICIJSKU TAJNU! Zoran u pritvoru priznao DA JE LIČNO UBIO JELENU! U ćeliji se poverio policajcu na tajnom zadatku!

Zbog toga, kako naglašava Šipka, CFI ostaje pri tvrdnji da je pevačica ubijena dan ranije - u noći između 1. i 2. aprila 2016. godine, a ne 2. aprila između 16.47 i 17.20.

- Ostaje nejasno kako je određeno da je vreme smrti između 16.47 i 17.20, 2. aprila 2016. godine. Takođe, i vreme zadavanja udarca u glavu Jelene Krsmanović takođe je utvrđeno. Navodi se nasip, uža lokacija kanal s vodom - dodaje Šipka.

Centar za forenzička istraživanja izričito tvrdi da mesto ubistva tek treba da bude utvrđeno jer to - nije nasip!

- Nedostatak tragova krvi na licu mesta pronalaska tela Jelene Krsmanović, nedostatak krvi na Jeleninoj majici, nedostatak blata na patici, čarapama i trenerci Jelene Krsmanović isključuje mogućnost da se njeno ubistvo odigralo na nasipu - tvrdi Šipka.

JELENI SMRSKALI GLAVU U KOMBIJU! Šokantno otkriće istrage protiv Zorana Marjanovića!

Kako dodaje, velika je dilema kako je Jelena ubijena u vodi a da je ubica pobegao mokar do gole kože usred bela dana na nasipu.

- Postavlja se pitanje na koji je način Jelenin ubica, koji je prilikom zadavanja udaraca u vodi kanala morao biti u vodi do pojasa, nogama u muljevitom dnu, isprskan krvlju ubijene Jelene, napustio lice mesta, a da ne bude primećen od posetilaca, kojih je nesumnjivo bilo na nasipu. Eventualno, kao lice mesta se može prihvatiti nasip, ali samo ako se događaj odigrao u nekom gabaritnom vozilu koje je dovezeno na nasip. Ali ne 2. aprila 2016. od 16.47 i 17.20 - pojašnjava on.

Informer


Prema zvaničnoj verziji, pevačica Jelena Krsmanović (33) ubijena je 2. aprila 2016. godine u kanalu kod nasipa u Crvenki kada se, navodno oko 15.30 sati, odvojila od supruga Zorana Marjanovića i ćerkice Jane (5) kako bi istrčala krug. Pola sata kasnije, ona je nestala, a tek uveče oko 20 sati njen suprug je prijavio nestanak. Dan kasnije, posle dvadesetočasovne potrage, njeno telo je pronađeno u kanalu nedaleko od mesta gde ju je suprug navodno poslednji put video. Petnaest meseci kasnije za njeno ubistvo uhapšen je upravo njen suprug Zoran Marjanović zbog sumnje da ju je ubio, a Više javno tužilaštvo naložilo je istragu, saslušanje svedoka i izvođenje dokaza.

Apelacioni sud u Beogradu produžio je početkom decembra pritvor Zoranu Marjanoviću na još tri meseca. Prema toj odluci, pritvor mu može trajati najduže do 10. marta 2018.

JELENA NAĐENA MRTVA U TUĐIM TANGAMA?! Otkrivamo detalj koji je UNEO ZABUNU U ISTRAZI UBISTVA PEVAČICE!

U obrazloženju odluke ovog suda stoji da je Apelacioni sud imao u vidu da postoji osnovana sumnja da je Marjanović na svirep način ubio svoju suprugu, tako što je prilikom ubistva pokazao naročitu upornost i bezobzirnost.

- Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni neutvrđenim predmetom zadao više udaraca u glavu Jeleni Marjanović, nanevši joj višestruke prelome lobanje, nakon čega ju je potopio u kanal, usled čega je ona preminula - navodi se u obrazloženju odluke Apelacionog suda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Baja

pre 6 godina

Ovaj metalostrugar Šipka koji se predstavlja kao "forenzičar" naneo je ogromnu štetu istrazi sa svojim glupostima !

miloš

pre 6 godina

Opet neznalica Šipka, u želji da nekako aktivira svoj tzv. forenzčki centar, iznoseći brojne budalaštine koje nemaju uporište u prikupljenim činjenicama vezanim za smrt surovo ubijene Jelene.

goran

pre 6 godina

ako je ubijena dan ranije nego sto je suprug prijavio onda se zna ko je pocinioc zlodela.

Petar

pre 6 godina

Nije to misterija to je nesposobnost i neznanje onih sto su vrsili uvidjaj.Iskusan policajac ili ekipa nekad tehnicari sada forenzicari mogli su sa sigurnoscu utvrditi jeli zrtva ubijena tu ili na drugom mestu.Ako je obdukcija radjena odmah iskusan obducent sa sigurnoscu moze odrediti vreme smrti i vise korisnih podataka o izvrsiocu i prednetu kojim je zrtva ubijena.To bi odmsh bili dovoljno ds se uhapsi ovog sto je u zatvoru i pronadju tragovi na drugim mestima.Ovako kada je pocetak bio nikaksv tesko da ce se moci ovom dokazati delo.Bez priznanja izvrsioca nece biti dokaza.Zaista velik neuspeh ako se delo ne rasvetli i ubica i njegovi pomagaci ovako podlog zlocina ostanu neotkriveni.

Enigma

pre 6 godina

Sve to stoji, ali nekome nije do toga stalo (opstrukcija), pa i sami Marjanovići su stalno navodili na pogrešne tragove a i sama izjava zm se stalno vrtela bez ikakvih neutralnih svedoka. Laž do laži. Mreža u koju se sami upliću, očekujemo uskoro kraj i hapšenje svih pomagača i saučesnika, podstrekača/podstrekačicu, ubice, i najstrožije kazne za sve njih.

Borac rs

pre 6 godina

TAJ ZORAN STAMKOVIC JE NAJ VECI KRIVAC ZA ISTRAGU ZATO STO JE SVJESNO NAPRAVIO IZVJESTAJ DA BI ISTRAGU BE USMERIO U POGRESMOM PRAVCU. VJEROVATNO I NJEMU JE MATI MONSTRUMA ZORANA VRACALA.. BITANGA JE TO ZNAM GA JOS IZ R SRPSKE

AS

pre 6 godina

MI MOŽEMO SAMO DA NAGAĐAMO. NIKO JOŠ NIJE IZAŠAO JAVNO SA DOSADAŠNJIM REZULTATIMA ISTRAGE. SVE JE OVO REKLA KAZALA. NIJE ONAJ DŽABE U ZATVORU. TRAŽE SE JOŠ POMAGAČI JER ON TO NIJE MOGAO SAM.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija