• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: inforemer

23.12.2017

12:46

(FOTO) MONSTRUM SA MILJAKOVCA PRETIO ŽENI! Pobiću ti familiju ako kažeš da sam ja ubio Miliju

Vesti

(FOTO) MONSTRUM SA MILJAKOVCA PRETIO ŽENI! Pobiću ti familiju ako kažeš da sam ja ubio Miliju

Podeli vest

U stanu u Ulici Nikole Marakovića na Miljakovcu, Nemanja Carević ubio je Miliju Medića emotivnog partnera njegove bivše žene, a zatim joj je, kako saznajemo, zapretio ubistvom njihovog maloletnog deteta, kao i njenih roditelja

Ubistvo se dogodilo oko 02:18 sati kada je Carević šipkom, kako se pretpostavlja, usmrtio Medića.

Youtube printscreen


Pošto je izvršio zločin on je navodno zapretio svojoj bivšoj ženi da policiji i Hitnoj pomoći ne kaže da je on počinio zločin, da u suprotnom ne bi ubio njihovog maloletnog sina i njene roditelje koji su se u tom trenutku nalazili u porodičnoj kući na Zvezdari.

Youtube printscreen


BRUTALNO UBISTVO NA MILJAKOVCU! Šipkom NA SMRT PRETUKAO dečka svoje bivše žene!

Ona je po dolasku policiju obavestila o tome, pa je jedna patrola upućena na Zvezdaru kako bi dežurala da Carević eventualno ne dođe i pokuša novi zločin.

Youtube printscreen


Podsetimo, on je pre dvadesetak dana dobio zabranu prilaska bivšoj ženi, i to na mesec dana, ali se na žalost oglušio o to i nićas počinio stravično ubistvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija