• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: P. I.

23.12.2017

21:31

DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA KOD PARAĆINA: Studentkinja ostavila bebu da se ​​UDAVI U WC ŠOLJI!

Vesti

DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA KOD PARAĆINA: Studentkinja ostavila bebu da se ​​UDAVI U WC ŠOLJI!

Podeli vest

Studentkinja Aleksandra Ć. (22) porodila se na WC šolji u porodičnoj kući, a njeni roditelji Slaviša (49) i Milijana (42) odveli su je u bolnicu i ostavili živu bebu da se udavi u klozetu

Stravično čedomorstvo se dogodilo krajem novembra, a nakon obdukcije i istrage protiv Aleksandre je podneta krivična prijava za ubistvo deteta pri porođaju, dok se njeni roditelji terete kao saučesnici u zločinu! Aleksandra je zbog teškog psihičkog stanja puštena da se brani sa slobode, dok su baba i deda nesrećnog novorođenčeta uhapšeni i zadržani u pritvoru do 30 dana!

Meštani u šoku

Izvor iz istrage kaže da je beba 20. novembra pronađena mrtva u WC šolji u Aleksandrinoj porodičnoj kući. Naložena je obdukcija, koja je pokazala da je beba rođena živa u devetom mesecu trudnoće.

- Istragom je utvrđeno da je Aleksandra krila od roditelja da je trudna, a 20. novembra požalila im se na bolove u stomaku, nakon čega je otišla u kupatilo i porodila se na WC šolji. Pupčanu vrpcu je presekla njena majka, beba je ostavljena u WC šolji da umre, a zatim su Slaviša i Milijana ćerku, koja je obilno krvarila, odvezli na ginekološko odeljenje Opšte bolnice u Ćupriji - objašnjava naš izvor.

Doktori su odmah utvrdili da se Aleksandra porodila. Pošto nije

Krila

Aleksandra je krila od roditelja da je trudna, a 20. novembra požalila se na bolove, nakon čega se porodila na WC šolji

htela ništa da priča o trudnoći, obaveštena je policija, koja je istog dana pronašla mrtvu bebu u klozetu u njenoj kući.

- Usledila je istraga i obdukcija, pa su Aleksandrini roditelji uhapšeni tek 16. decembra, kada je definitivno utvrđeno da je dete ostavljeno da umre nakon rođenja - kazao je naš sagovornik.

Jezivo čedomorstvo šokiralo je meštane Stubice, pogotovo jer je Aleksandrina porodica dobrostojeća i bila je ugledna u ovom kraju.

Ugledni i situirani

Meštani kažu da su Slaviša i Milijana uvek bili mirni i kulturni ljudi, pa ne mogu da poveruju da su bili u stanju da ostave rođeno unuče da se udavi u WC šolji a da su se pobrinuli samo za ćerku.

- Slaviša i Milijana imaju dve ćerke i obe žive u Jagodini. U Stubici imaju kafić i situirani su. Nisam čula da je Aleksandra imala dečka, ko zna s kim je zatrudnela. Slaviša i Milijana su uvek bili strogi sa ćerkama, možda ih je bilo sramota pred selom da Aleksandra ima vanbračno dete, ali to nije opravdanje za ono što su uradili! Znam žene koje se godinama muče da dobiju dete i učinile bi sve za potomstvo, a oni i njihova ćerka da učine ovako nešto neverovatno surovo, prosto je nezamislivo - priča meštanka Stubice.

Slaviša i Milijana su na saslušanju u Višem sudu u Jagodini ćutali, a za krivično delo za koje se terete zaprećena im je robija od pet do 15 godina.

Aleksandra se brani sa slobode, a zbog teškog psihičkog stanja preti joj manja kazna, od šest meseci do pet godina. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 6 godina

Bozije kaznjavanje ,koliko smo gresni prema nasim pobijenim ,umrlim ,po psovkama prema Bogu prvi u svetu ,neki direktno ,a nacija indirektno gledajuci ,slusajuci ,dozivljavajuci ovakve strahote ,ubijanja ,smaknuca ,kurvaluk ,lopovluk po ovoj Srbiji zemlji napacenoj.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija