• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

25.12.2017

09:20

KRVAVI LJUBAVNI TROUGAO NA MILJAKOVCU! Monstrum se sam predao policiji, TVRDIO DA NEMA VEZE SA ZLOČINOM!

Vesti

KRVAVI LJUBAVNI TROUGAO NA MILJAKOVCU! Monstrum se sam predao policiji, TVRDIO DA NEMA VEZE SA ZLOČINOM!

Podeli vest

Nemanja Carević (32), uprkos zabrani prilaska, upao u stan bivše žene Marijane Tubić i palicom smrskao glavu njenom dečku Miliji Mediću (32). Kasnije otišao u policiju i tvrdio da nije ubica?!?

Informer

SMRTONOSNI LJUBAVNI TROUGAO: Marijana Tubić i ubica Nemanja Carević (levo) i ubijeni Milija Medić

Nemanja Carević (32) preksinoć je upao u stan svoje bivše supruge Marijane Tubić u beogradskom naselju Miljakovac, i palicom na smrt pretukao njenog novog dečka Miliju Medića (32)! Monstrum je Marijani zapretio da će joj ubiti i dete i roditelje ako nekom kaže šta je uradio i otišao je iz stana!

Pogrešio
Carević je bio uveren da Marijana nije imala hrabrosti da ga oda policijiIzvor iz istrage

Kasnije tog dana, Carević je hladnokrvno otišao u policiju i rekao: "Čujem na vestima da me tražite, ali ja nemam veze s tim zločinom..." Međutim, dokazi su nedvosmisleno pokazivali da je on ubio Medića i odmah je uhapšen!

Kako saznajemo od izvora iz istrage, krvava drama odigrala se u Marijaninom stanu u Ulici Nikole Marakovića. Igrom slučaja Marijanina i Nemanjina trogodišnja ćerkica je te večeri spavala kod ujaka u Malom Mokrom Lugu.

Komšije nisu ništa čule

Stanari zgrade u kojoj se odigrao zločin nisu čuli nikavu buku. Marijanina prva komšinica Cveta Tucakov kaže da je saznala za ubistvo tek kad se u zgradi pojavila policija.- Marijanu poznajem od kad je bila mala. Pre tri godine, kad se razišla sa Nemanjom, vratila se na Miljakovac kod majke Olgice. Ćerkica joj je tad bila beba. Nemanju nikad nisam videla, a u prolazu sam sretala Marijaninog novog dečka, koji je ubijen. On je živeo u blizini, na Kanarevom brdu, i imao malog sina iz prethodne vanbračne veze, pa su se preko dece verovatno i upoznali, možda u vrtiću - kaže Cveta.

- Carević je početkom decembra dobio hitnu meru zabrane prilaska Marijani Tubić jer joj je pretio, ali je uprkos tome, u noći između petka i subote, oko dva sata po ponoći, došao do njene zgrade i izvesno vreme stajao ispod njenog prozora. Potom se popeo do Marijaninog stana na trećem spratu zgrade i prislonio uvo na vrata kako bi proverio da li je ona sama. Sve vreme je u ruci nosio drvenu palicu - priča naš izvor.

U jednom trenutku Carević je čuo Medićev glas u stanu, pa je u naletu ljubomore nogom razvalio stara drvena vrata i upao unutra.

- Odmah je palicom snažno udario Medića dva, tri puta u glavu i razbio mu lobanju. Carević je tada kazao zgranutoj bivšoj supruzi da nikom ne kaže da je on ubio Medića, jer će joj u suprotnom ubiti i roditelje i brata i njihovu zajedničku ćerku - navodi naš sagovornik.

Posle krvavog pira Carević je pobegao, a Marijana je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju.

(FOTO) MONSTRUM SA MILJAKOVCA PRETIO ŽENI! Pobiću ti familiju ako kažeš da sam ja ubio Miliju

- Marijana je policajcima odmah rekla da je Medića ubio njen bivši muž i počela je potraga za Carevićem. Postojale su neke indicije gde bi mogao da se krije. Takođe, patrola je odmah upućena na adresu Marijaninog brata, gde je bila i njena ćerka, zbog bojazni da bi Carević mogao da ispuni svoje pretnje - kažu u policiji.

Otisci uha i prstiju na vratima
Policija je tokom uviđaja pronašla otiske uha i prstiju Nemanje Carevića na vratima Marijaninog stanaIzvor iz istrage

Međutim, u subotu kasno po podne Carević je mirno ušetao u sedište beogradske policije na Bulevaru Despota Stefana i predstavio se inspektorima.

- Kazao je da je na vestima čuo da ga traže zbog ubistva i da je došao da im objasni da nema veze s tim. Kazao je da ima zabranu prilaska bivšoj ženi i da poštuje tu meru. Carević je zapravo bio uveren da Marijana nije imala hrabrosti da ga oda policiji i verovao je da protiv njega neće biti dokaza. On, ipak, nije znao da je policija tokom uviđaja pronašla otiske njegovog uha i prstiju na vratima Marijaninog stana, kao i još mnoštvo fizičkih dokaza - objašnjava naš sagovornik.

Carević je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a oružje kojim je počinjen ovaj brutalni zločin još nije pronađeno.

Marijana juče nije bila u stanu u kom je ubijen njen dečko, a komšije veruju da se sklonila kod rođaka. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
studenci794

pre 6 godina

jedino slučaj marijanovic ne znate odgonetnut,,,,zanimljivi ste vi inspektori...

katarina

pre 6 godina

Uvedose nov zakon i opet nista, porodicno nasilje ne jenjava, kazne moraju da bude ostrije, mnogo ostrije.

MrX

pre 6 godina

Dete "srećom" spavalo kod ujaka u MML, a "majka" sa dečkom sama na gajbi!? Ona ne kapira da živi na Balkanu, u Srbiji brale... Ne opravdavam nasilje, daleko bilo, ali tako je kako je...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija