• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: P.I.

25.12.2017

18:13

BABA I DEDA IZ PAKLA! OSTAVILI UNUČE DA SE UDAVI U WC ŠOLJI! Priča iz Stubice kod Paraćina šokirala naciju!​

Vesti

BABA I DEDA IZ PAKLA! OSTAVILI UNUČE DA SE UDAVI U WC ŠOLJI! Priča iz Stubice kod Paraćina šokirala naciju!​

Podeli vest

Milijani Ć. (42) i Slaviši Ć. (49) određen je pritvor do 30 dana jer su posle porođaja ćerke Aleksandre (22) u klozetu nju odveli u bolnicu, a unuče ostavili u WC šolji. Prilično su imućni, beda nije razlog za čedomorstvo

Supružnicima Milijani (42) i Slaviši Ć. (49) iz Stubice kod Paraćina u petak je određen pritvor do 30 dana jer su posle porođaja ćerke Aleksandre (22) u klozetu u kući nju odveli u bolnicu, a unuče ostavili da se udavi u WC šolji! Milijana i Slaviša su se na saslušanju u tužilaštvu branili ćutanjem, a terete se za saučesništvo u ubistvu deteta, za šta im preti do 15 godina zatvora!

U pitanju je prilično imućna porodica, pa siromaštvo sigurno nije bilo motiv za stravično čedomorstvo!

Strogi i patrijarhalni
Komšije ove porodice kažu da su Milijana i Slaviša bili kulturni i vredni domaćini, zbog čega su u potpunom šoku zbog saznanja da su prvo i jedino unuče ostavili da umre!
- Milijana i Slaviša imaju dve ćerke, koje su se školovale u Jagodini. Aleksandra je zatrudnela sa jednim mlađim dečkom, tinejdžerom, koji joj je odmah stavio do znanja da ne želi da ima ikakve veze s detetom. To ju je veoma pogodilo, pa je krila trudnoću, čak i od svojih roditelja, jer su oni uvek bili strogi i patrijarhalni. Smatrali su da je sramota da njihova ćerka ima vanbračno dete! Najstrašnije je što su nekakav svoj obraz spasavali po cenu života vlastitog unučeta. To je strašno i tragično! Nisam mogla da verujem da su mogli da ostave rođeno unuče da se udavi u WC šolji - priča komšinica ove porodice.

Otac tinejdžer
Aleksandra je zatrudnela s jednim tinejdžerom, koji joj je odmah rekao da ne želi da ima bilo kakve veze s detetomKomšinica

Ona dodaje da su Milijana i Slaviša prilično imućni i da drže kafić u selu.
- Cela porodica je zbrinuta, dobro žive, u velikoj i sređenoj kući, i bez problema su mogli da podignu i to Aleksandrino vanbračno dete. Ali zbog zatucanosti, jedan mladi život je ugašen odmah po rođenju, a oni će završiti na robiji - ogorčena je komšinica.
Podsetimo, stravično čedomorstvo se dogodilo krajem novembra. Aleksandra je prokrvarila i otišla je u WC, gde se porodila na šolji. Roditelji su je odmah prevezli u bolnicu, kod ginekologa, a bebu su ostavili da umre.

DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA KOD PARAĆINA: Studentkinja ostavila bebu da se UDAVI U WC ŠOLJI!

facebook

Lagala i doktora

Izvor iz istrage kaže da je ginekolog odmah shvatio da se Aleksandra porodila, ali ona je to negirala!
- Pošto je bilo očigledno da laže, obaveštena je policija, koja je u Aleksandrinoj kući zatekla WC pun krvi, a u šolji je bio leš novorođenčeta. Kad su se Milijana i Slaviša vratili kući iz bolnice, zatekli su policiju u kući. Tad su se pravdali da je beba umrla nesrećnim slučajem, da nisu imali pojma da im je ćerka trudna, da nisu bili svesni šta se dešava... Naložena je obdukcija, koja je pokazala da je dete rođeno živo, u devetom mesecu trudnoće, i da je preminulo u WC šolji. Kad su prikupljeni svi dokazi, prošle sedmice su privedeni i Aleksandra i njeni roditelji - navodi naš izvor.
Međutim, zbog Aleksandrinog teškog psihičkog stanja, ona je puštena da se brani sa slobode. Tereti se za ubistvo deteta pri porođaju, ali zbog specifičnih psihičkih okolnosti preti joj od šest meseci do pet godina zatvora.
Na drugoj strani, Milijana i Slaviša se terete kao saučesnici u ubistvu deteta, ali im preti mnogo veća robija, od pet do 15 godina. P. I.

Serija sličnih zločina

* septembar 2015. - Tanja Lakić Mašu (38) metadonom otrovala svoju osmomesečnu ćerkicu Anju, a onda njen leš umotala u kesu i izbacila na terasu stana u Južnom bulevaru u Beogradu. Viši sud u Beogradu nepravosnažno ju je osudio na 15 godina zatvora
* avgust 2013. - Aleksandra Jovanović uhapšena pod sumnjom da je ubila svoje dve bebe i zakopala ih u dvorištu porodične kuće u selu Crkvine
* maj 2012. - Smilja Jovanović sa 15 uboda nožem ubila sina Lazara, starog 40 dana, u porodičnom stanu u Zemunu
* maj 2012. - Slađana Stojanović iz Mladenovca u trenutku nervnog rastrojstva ubila sina Jovana (3)
* mart 2012. - Daliborka Tadić iz Majilovca kod Požarevca ugušila tek rođenu ćerku




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
G

pre 6 godina

MA, TE MONSTRUME NA DOZIVOTNU ROBIJU BRE! NISU ZASLUZILI NISTA MANJE. KAKO SU SAMO MOGLI I DA POMISLE TAKO NESTO? PRIMITIVCI ODVRATNI !

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija