• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: anel grbović

25.12.2017

18:27

POTRESNA ISPOVEST MAJKE IZBODENOG MLADIĆA:  Sina su mi sekli mačetama, klali su ga noževima

Vesti

POTRESNA ISPOVEST MAJKE IZBODENOG MLADIĆA: Sina su mi sekli mačetama, klali su ga noževima

Podeli vest

U masovnoj tuči koja se oko 14 sati dogodila u kraljevačkom Romskom naselju u povređeno je pet osoba, među njima i jedno dete

Najteže povrede u predelu glave zadobio je I.S. (30). Povređeni su prebačeni u bolnicu gde im je ukazana lekarska pomoć.

Prema nezvaničnim saznanjima Informera iz istrage prijavljeno je da je došlo i do pucnjave. Međutim, u policiji navode da nemaju takvu informaciju.

Prema Informerovim saznanjima, u kraljevačkom Romskom naselju došlo je do svađe dve porodice. Verbalni sukob ubrzo je prerastao u tuču u kojoj je korišćena mačeta.

- Reč je o porodicama koje su u porodičnim vezama. Ćerka iz jedne porodice udata je za sina iz druge. Svađa je počela za vikend, rekao je Informeru izvor iz istrage.

Anel Grbović

Majka povređenog mladića, Sanija Simonović, rekla je Informeru da su njenog sina klali mačetom i noževima.

- Sekli su mi sina po glavi, on je pao i krvario u dvorištu. Imali su nekakve mačete, sablje i noževe. Počeli su da ga gaze, šutiraju... Eto šta nam uradiše. Moj mlađi sin, koji je u zatvoru jer ga je tazbina tamo smestila, oženio je njihovu ćerku. Moju snajku njena porodica često tuče, sva je u modricama, kaže Sanija za Informer.

Ona tvrdi da je čula dva pucnja ali da nije videla ko je pucao. Prema njenim rečima, dve porodice svađale su se i zbog poslova.

Izvor iz istrage potvrđuje za Informer da je policija u kući, prilikom pretresa, pronašla jedan pištolj ali još uvek nema potvrde da je iz njega pucano.

(FOTO) KRVAVI OBRAČUN U ROMSKOM NASELJU: U opštoj tuči povređeno više osoba, MEĐU NJIMA I DETE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija