• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

27.12.2017

09:01

DRAMA U CENTRALNOM ZATVORU! Napadnut bokser koji je uhapšen zbog ubistva navijača u "Nani"!

Vesti

DRAMA U CENTRALNOM ZATVORU! Napadnut bokser koji je uhapšen zbog ubistva navijača u "Nani"!

Podeli vest

Stevan Dukić (22), kik-bokser koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu navijača Rada Aleksandra Savkovića (27) ispred kluba "Nana" 17 decembra, napadnut je u pritvoru Centralnog zatvora

Kako pišu beogradski mediji, pritvorenik Ognjen I. nasrnuo je na Dukića tokom šetnje, ali su veći incident uspeli da spreče zatvorski stražari brzom reakcijom. Napad se, dogodio samo dan pošto je kik-bokser smešten u pritvor u Bačvanskoj ulici.

- Tokom jutarnje šetnje drugi pritvorenik Ognjen I. zaleteo se i udario Dukića. Stražari koji su bili u blizini odmah su dotrčali i razdvojili ih - otkriva izvor iz zatvora.

SVI DETALJI UBISTVA ISPRED NOĆNOG KLUBA "NANA"! Navijač Rada upucan sa dva metka, KAMERE SVE SNIMILE!

On navodi da se sumnja da sukob između dvojice pritvorenika traje odranije, iz perioda kada su obojica bili na slobodi.

- Kad je Dukić doveden u pritvor, niko nije znao da su oni u sukobu, niti da se uopšte poznaju. S obzirom na to da nisu uz istog krivičnog dela, tada nije bilo smetnji da borave u istom bloku, ali su posle ovog incidenta razdvojeni i više neće ići u isto vreme u šetnju - dodaje izvor.

PUPOZORAVAO SINA NA ZLO! Ispovest oca ubijenog Radovca: Znao sam kakav je moj sin ali i kakvo je to mesto

Još nije isključena mogućnost da je ubistvo Savkovića ispred "Nane" neko naručio.

Inače, kik-bokser je bio hapšen u septembru jer je bio u "bentliju" koji je naleteo na kolonu vozila predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Topčiderskoj zvezdi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija