• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

27.12.2017

13:03

UHAPŠEN MIĆA ČETNIK! Krio se od januara 2014, sumnja se da je jutros ubio Dejana Stevića u Kosovskoj Mitrovici!

Vesti

UHAPŠEN MIĆA ČETNIK! Krio se od januara 2014, sumnja se da je jutros ubio Dejana Stevića u Kosovskoj Mitrovici!

Podeli vest

Jutros u Kosovskoj Mitrovici ubijen je Dejan Stević zvani Deki Bosanac rodom iz Kruševca. Za njegovo ubistvo osumnjičen je Mića Urošević zvani Četnik, iz Aleksinca, za kojim je bila raspisana potrenica zbog ubistva počinjenog 2014.godine

Leš Dejana Stevića, za kojeg se veruje da je ubijen, pronađen je jutros oko 5 sati i 30 minuta u ulici Cara Dušana u severnom delu Kosovske Mitrovice - potvrđeno je za Novosti u kosovskoj policiji.

- Policija je dobila poziv u 5 sati i 30 minuta i na licu mesta u ulici Cara Dušana zatekla beživotno telo Stevića. Na telu su vidljivi tragovi krvi u predelu stomaka, pa se sumnja da se radi u ubistvu. Istražni timovi kosovske policije vrše uviđaj na licu mesta - rekao je za Novosti šef operative Kosovske policije za region sever Željko Bojić.

Novinari su na licu mesta, pored beživotnog tela koje je na sredini ulice koja vodi ka međunarodnom poslovnom koledžu, zatekle i automobil marke Ford fokus sive boje bez registarskih tablica sa otvorenim vratima na mestu vozača što ukazuje na mogućnost da je žrtva ovog napada pokušala da pobegne ili potraži pomoć u nekoj od obližnjih kuća.

Kako se saznaje, jutros u Kosovskoj Mitrovici ubijen je Dejan Stević zvani Deki Bosanac rodom iz Kruševca, poznati kriminalac koji ima podebeo policijski dosije. Za njegovo ubistvo osumnjičen je Mića Urošević zvani Četnik, iz Aleksinca, za kojim je bila raspisana potrenica zbog ubistva počinjenog 2014.godine. 

NAĐEN MRTAV MUŠKARAC u Kosovskoj Mitrovici, SUMNJA SE NA UBISTVO!

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je prvostepenu presudu kojom je Mića Urošević (38) zvani Četnik osuđen na 20 godina zatvora. On je proglašen krivim, jer je 21. januara 2014.godine ubio Aleksandra Jocića (29) iz Aleksinca i ranio Sašu Dudića (38). Uroševiću je suđeno u odsustvu, jer je u bekstvu od kobne noći.

On se od pravosudnih organa Srbije krio u Kosovskoj Mitrovici, ali je posle jutrošnjeg ubistva, kako saznajemo, uhapšen.

Inače, ubijeni Stević je bio poznat po sukobu sa Zoranom Jotićem Jotkom, jednim od vođa kruševačkog podzemlja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija