• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

27.12.2017

16:11

UČENIK TEŠKO PRETUČEN BOKSEROM U VRNJAČKOJ BANJI! Mladić (16) u teškom stanju prebačen u bolnicu!

Vesti

UČENIK TEŠKO PRETUČEN BOKSEROM U VRNJAČKOJ BANJI! Mladić (16) u teškom stanju prebačen u bolnicu!

Podeli vest

Učenik treće godine Ugostiteljske škole u Vrnjačkoj Banji star 16 godina teško je pretučen u noći između utorka i srede, nezvanično saznaje B92

Kako saznaje ovaj portal, učenik je pretučen bokserom, nalazi se u teškom stanju i sa povredama glave opasnim po život i bez svesti prebačen je prvo u bolnicu u Kraljevu, pa u Kragujevcu.

Reč je o učeniku Ugostiteljske škole koji je stanar srenjoškolskog doma, a rodom je iz Lazarevca. Njega su oko sat vremena posle ponoći u centru Vrnjačke Banje, pored biblioteke, videli prolaznici kako leži bez svesti, nakon čega su pozvali policiju i hitnu pomoć. Lokalni portal "Kraljevo onlajn" nezvanično saznaje da je mladić pretučen bokserom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija