• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: slobodna dalmacija/informer.rs

27.12.2017

22:43

PUTNICI ŠOKIRANI! Dete se vozilo od Beograda do Zagreba držeći se za osovinu autobusa!

Vesti

PUTNICI ŠOKIRANI! Dete se vozilo od Beograda do Zagreba držeći se za osovinu autobusa!

Podeli vest

Dečak imigrant star otprilike 12 ili 13 godina krijući se zavukao se ispod autobusa Čazmatransa u Beogradu i držeći se rukama i nogama za osovinu, vozio se punih pet sati. Otkriven je kad su putnici čuli lupanje u blizini Ivanić-Grada

Putnici u autobusu Čazmatransa koji su putovali iz Beograda za Zagreb začuli su jako lupanje kada je njihov autobus bio već nadomak Ivanić-Grada.

- Najpre slab, a kasnije sve jači i jači zvuk. Pozvali smo jednog od vozača i kada je i on čuo taj neobičan zvuk, zaustavili smo autobus - ispričao je Anđelko Nežić, jedan od putnika, za Slobodnu Dalmaciju.

Kada je autobus stao, ispod njega je ispuzao dečak od nekih 12 ili 13 godina, sav čađav i krvavih ruku.

- Mali je sav prljav izašao između dela za točkove. Teturao se, bio je u vidljivom šoku. Bio je prljav do bola, kao da mu je neko ugljenom namazao lice. Pričao je slabo engleski. Policija je došla nakon 20 minuta. Dečak je jako mršav, nema ga se šta videti. Ja i još par ljudi smo otišli na benzinsku pumpu i uzeli smo mu nešto da jede i pije. Malecki se skoro od Beograda do Zagreba vozio ispod autobusa, ne znam kako je izdržao - ispričao je Nežić.

Događaj su potvrdili i iz Čazmatransa, dodajući da im ovo nije prvi slučaj. Slično im se, naime, dogodilo nedavno na liniji između Podgorice i Dubrovnika.

Zagrebačka policijska uprava, koja je nadležna za slučaj migranta koji je pronađen ispod autobusa na relaciji Beograd–Zagreb, navodi da nije reč o detetu.

"

Informer


", navodi se u saopštenju. 

Osim toga, potvrdili su i da se migrant još nalazi u Hrvatskoj. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija