• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.I.

28.12.2017

15:53

FORENZIČAR TVRDI: JELENA JE UBIJENA DAN RANIJE! Posle 20 meseci istrage Nenad Šipka ubeđen da je do nasipa u Borči PEVAČICA DONETA MRTVA!

Vesti

FORENZIČAR TVRDI: JELENA JE UBIJENA DAN RANIJE! Posle 20 meseci istrage Nenad Šipka ubeđen da je do nasipa u Borči PEVAČICA DONETA MRTVA!

Podeli vest

Poznati forenzičar posle punih 20 meseci istrage tvrdi da je pevačica mrtva doneta do nasipa u Borči 2. aprila 2016. Njeno ubistvo je pažljivo planirano. Nema šanse da je Jelena ubijena tamo gde je nađena

Pevačica "Granda" Jelena Marjanović (33) nikako nije mogla biti ubijena na nasipu u Borči 2. aprila 2016, već dan ranije i na nekom drugom mestu, a potom je doneta do kanala kod nasipa i bačena u vodu!

Ovo decidirano tvrdi veštak Nenad Šipka, direktor novosadskog Centra za forenzička ispitivanja (CFI). On time opovrgava zvaničnu verziju nadležnih organa da je Marjanovićeva ubijena upravo na nasipu 2. aprila 2016, usred dana, kad je u blizini bilo više prolaznika!

Mnoštvo prolaznika


- Apsolutno je nemoguće da je ubijena na nasipu! Na osnovu svih dostupnih informacija koje smo analizirali, verujemo da ne postoji ni promil šanse da se zločin tako odigrao. Brojni su dokazi koji isključuju mogućnost da je ubijena na nasipu, pa stotinak metara vučena do kanala, a da to baš niko nije primetio na nasipu. Jelenin muž Zoran je sam tvrdio da je u trenutku njenog nestanka na nasipu bilo 12 ili 13 ljudi - ubeđen je Šipka.

jutjub ilustracija

On ističe da je Jelenin ubica očigledno dobro poznavao teren gde je njeno telo bačeno, s obzirom na to da je jedino taj deo kanala pristupačan i može mu se prići sa nasipa, a da se usput ne lomi obilno šiblje koje raste svuda unaokolo. Na taj način izbegnuto je i ostavljanje tragova prilikom donošenja tela do kanala.


- To je jedan od ključnih pokazatelja da Jelena nije ubijena na nasipu, niti u okolini, već da je ubijena negde drugde i da je telo pažljivo odneto do kanala, bez ikakvih tragova. Na telu i na mestu zločina nema tragova borbe, niti pokidanog šiblja. Osim toga, oko mesta gde je nađen njen leš nije bilo krvi, niti ima ikakvog logičnog objašnjenja zašto bi ubica vukao telo stotinu metara od nasipa do kanala, i da ga baš tamo baci u vodu, rizikujući da bude viđen - tvrdi veštak i postavlja pitanje:


- Da li zaista neko može da poveruje da je Jelena ubijena usred dana, a da njene krike nisu čuli ni prolaznici, ni njen suprug Zoran, ako je zaista nedužan? On sam je tvrdio da je 2. aprila oko 16 sati, u vreme Jeleninog nestanka, bio na nekoliko stotina metara od nje. Ukoliko je ubica Jelenu prvo udario u glavu i onesvestio je, morao ju je vući do kanala ili nositi bar stotinak metara. Zato je ključno pitanje: "Kako to niko nije video?" 

Informer

Kao drugu ključnu nelogičnost Šipka navodi da niko od saslušanih svedoka nije rekao tokom dosadašnje istrage da je video Jelenu na nasipu kako trči tog 2. aprila.
To je tvrdio samo njen suprug Zoran Marjanović, koji je u pritvoru više od tri meseca kao glavnoosumnjičeni za zločin.


- Ostajemo pri mišljenju da je Marjanovićeva ubijena u noći između 1. i 2. aprila, za šta takođe imamo više tragova i indicija. Posebno je sumnjivo da Jelenu niko nije video niti čuo od njenih rođaka i prijatelja nakon 17.30, 1. aprila. Jelenina majka Zorica Krsmanović je prošle godine pred smrt izjavila da je 2. aprila oko 15.30 pričala sa Jelenom, ali taj podatak se ne može koristiti na sudu, a i pitanje je da li je ona zaista tog dana pričala sa ćerkom, ili sa nekim ko je glumio Jelenu - naveo je Šipka.

Zvanična istraga


Podsetimo, u naredbi za pokretanje istrage stoji da je Jelena ubijena 2. aprila 2016. između 16.49 i 17.30. Sumnja se da je Zoran pre toga stajao na početku nasipa sa ćerkicom Janom, i čekao Jelenu dok je ona džogirala nasipom. U jednom trenutku, nakon 16.49, otrčao je Jeleni u susret na nasipu, nasmrt je pretukao, odvukao telo do kanala i bacio ga u vodu. Sve to je trajalo desetak minuta, koliko je Jana bila sama dok joj je otac ubijao majku.


Nakon toga, Zoran je najpre obavestio rođake i prijatelje da je Jelena nestala, a zatim, tek oko 20 sati, i policiju. Jelenino telo je nađeno sutradan u kanalu.

Zoran je 15. septembra uhapšen zbog Jeleninog ubistva i još je u pritvoru.

ZORAN MARJANOVIĆ UHVAĆEN U LAŽI: Na snimku nadzorne kamere, muž svirepo ubijene Jelene PRE ZLOČINA SEDI U KOLIMA SA ŠVALERKOM?!

OTKRIVAMO NAJVEĆU POLICIJSKU TAJNU! Zoran u pritvoru priznao DA JE LIČNO UBIO JELENU! U ćeliji se poverio policajcu na tajnom zadatku!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija