• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs / informer.rs

29.12.2017

20:21

UČENIK VOJNE GIMNAZIJE KOJI JE NOŽEM POVREDIO DEVOJKU HOĆE DA SE UBIJE! Mladić doživeo nervni slom, završio na NEUROPSIHIJATRIJI!

Vesti

UČENIK VOJNE GIMNAZIJE KOJI JE NOŽEM POVREDIO DEVOJKU HOĆE DA SE UBIJE! Mladić doživeo nervni slom, završio na NEUROPSIHIJATRIJI!

Podeli vest

Učenik četvrtog razreda Vojne gimnazije je u utorak uveče u internatu te škole nožem povredio učenicu četvrtog razreda, nalazi se na odeljenju neuropsihijatrije na VMA i pod stalnom je kontrolom, jer je pretio da će izvršiti samoubistvo

Incident se dogodio u sobi učenice sa kojom je napadač duže vreme bio u vezi.

Učenik je protivno pravilima došao kod svoje devojke u sobu. Ostali su sami i nakon nekog vemena između njih je izbila svađa, koja je prerasla u tuču.

HOROR U VOJNOJ GIMNAZIJI U BEOGRADU! Učenik nožem povredio drugaricu!

Na prve znake da se nešto neubičajno dešava reagovali su dežurni profesor i učenici, koji su u pravom trenutku upali u sobu. Učenik je sačekao devojku da dođe iz grada i nakon svađe ju je posekao nožem po licu i izbio joj jedan zub, što znači da ju je najverovatnije udario i pesnicom.

- Učenik Vojne gimnazije bukvalno je doživeo nervni slom. On je sačekao devojku i naneo joj povrede, nakon toga je bio u potpunom nervnom rastrojstvu - naveo je izvor.

DEVOJČICA U ŠKOLI POKUŠALA SAMOUBISTVO! Učenica (13) probala DA SE OTRUJE LEKOVIMA! U školskoj torbi joj NAŠLI I NOŽ!

Smešten je na odeljenje neuropsihijatrije i u teškom je psihičkom stanju. Da stvar bude još gora on je pod konstantnom kontrolom lekara i obezbeđenja, jer je pretio da će izvršiti samoubistvo. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vickasti

pre 6 godina

Neće taj rukom na sebe nikad oni nisu stvarno ludi. Inače na koju foru je on prošao psiho-test???

Ljube

pre 6 godina

Šta je radio lekar na lekarskoj komisiji kod prijema tog mladića u akademiju? Nekada je mišljenje psihijatra bilo veoma važno i znam mnoge momke koji su uskraćeni upisa na vojnu akademiju samo zbog toga. Doduše, to je bilo pre 40 godina kad su stvari bile mnogo drugačije i svemu se pristupalo mnogo odgovornije.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!
Društvo

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!

"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi u Tutinu koji je nastavnika i pomoćnika direktora Imera Ademovića optužio da ga je, prvo verbalno, a onda fizički napao posle redovne sednice Nastavničkog veća.

18.04.2024

17:47

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija