• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.12.2017

14:45

KOLIMA POKOSIO DEVOJČICU (12) PA POBEGAO! Policija uhapsila vozača nasilnika u Kumodražu!

Vesti

KOLIMA POKOSIO DEVOJČICU (12) PA POBEGAO! Policija uhapsila vozača nasilnika u Kumodražu!

Podeli vest

Policija u Beogradu je uhapsila muškarca (35) zbog sumnje da je u petak na raskrsnici ulica Kružni put i Kumodraška, automobilom naleteo na devojčicu (12) a potom pobegao, saopštilo je danas Ministarsto unutrašnjih poslova

Za nepunih sat vremena od nezgode, policija je pronašla automobil, a potom i vozača, navodi se u saopštenju.

Devojčica je sa teškim telesnim povredama prevezena u Urgentni centar, gde je zadržana na lečenju.

Osumnjičenom G.M. je zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi, po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sproveden tužiocu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija