• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.12.2017

15:06

MONSTRUM IZ RAKOVICE PREREZAO SEBI VRAT:  Posle operacije ubica prebačen na intenzivnu negu!

Vesti

MONSTRUM IZ RAKOVICE PREREZAO SEBI VRAT: Posle operacije ubica prebačen na intenzivnu negu!

Podeli vest

Marko Nikolić (42), koji je u julu zaklao bivšu suprugu Maju Đorđević (38) i zadavio sina Mihaila (4) pred Centrom za socijalni rad u Rakovici, nalazi se na reanimaciji u Urgentnom Centru zbog povreda koje je sam sebi naneo u zatvoru, saznaje Informer

18:50Prema najnovijim informacijama, Marko Nikolić je posle operacije prebačen u jedinicu intenzivne nege. 

Kako saznajemo Nikolić je oštrim predmetom, najverovatnije staklom isekao sebi karotidu. Obilno je krvario i odmah je prevezen u Urgentni Centar na reanimaciju, gde se lekari bore za njegov zivot.

Pokušaj samoubistva monstruma iz Rakovice, kako su ga mediji ranije nazvali, odigralo se u ćeliji koju je delio sa još trojicom muškaraca.

Pre nego je sebe isekao, ubica iz Rakovice je prema našim saznanjima, povredio je još jednog zatvorenika. I taj drugi zatvorenik nalazi se na reanimaciji.

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MONSTRUMA koji je UBIO ŽENU I SINA U RAKOVICI!

MONSTRUM IZ RAKOVICE KOJI JE UBIO ŽENU I DETE u zatvoru miran kao bubica! Niko mu ne dolazi, ČAK NI RODITELJI NEĆE DA GA VIDE!

ZORAN MARJANOVIĆ ŠOKIRAO ZATVORENIKE I STRAŽARE: U zatvoru se zbližio sa UBICOM ŽENE I DETETA MARKOM NIKOLIĆEM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija