• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

30.12.2017

23:57

MONSTRUMA IZ RAKOVICE STIGLA SMRT: Marko Nikolić ubica žene i deteta, umro od posledica samoranjavanja!

Vesti

MONSTRUMA IZ RAKOVICE STIGLA SMRT: Marko Nikolić ubica žene i deteta, umro od posledica samoranjavanja!

Podeli vest

Marko Nikolić, koji je danas pokušao da se ubije u Centralnom zatvoru tako što je sebi prerezao vrat, ipak nije izdržao. On je večeras preminuo u Urgentnom centru.

Kako saznajemo od izvora iz ove zdravstvene ustanove, Nikolić je na odeljenju intezivne nege preminuo u 22.30 sati.


Cimer kojeg je povredio u samoodbrani, kada je ovaj pokušao da mu oduzme staklo kojim je sebi prerezao grkljan, nije u životnoj opasnosti.

Nikolić je danas pošto je pokušao da se ubije hitno prevezen u Urgentni centar. Lekari su ga odmah podvrgli operaciji koja je trajala nekoliko sati. Nakon završene intervencije, negde pre 20 časova, prebačen je na Odeljenje intezivne nege, gde je i proveo svoje poslednje sate.
On je, kako smo ranije javili, polomio parče stakla sa ogledala u kupatilu sobe u Centralnom zatvoru, i prerezao sebi vrat. Trojica muškaraca koji su sa njim u sobi, odmah su reagovali, kao i komandiri koji su pozvali Hitnu pomoć.

MONSTRUM IZ RAKOVICE PREREZAO SEBI VRAT: Posle operacije ubica prebačen na intenzivnu negu!

U samoodbrani on je zakačio i jednog od cimera koji je pokušao da mu oduzme staklo iz ruke.

Nikolića je ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar, gde je hitno podvrgnut operaciji. Usput je, kako saznajemo, izgubio 3 litre krvi.

On je, da podsetimo, 12. jula u Centar za socijalni rad doveo sina Mihaila, koji je taj dan proveo sa njim, da ga vrati majci Maji Đorđević. Sina je doveo u maltene besvesnom stanju i sa penom u ustima.
Dete je tresnuo o pod i udavio ga, a zatim je na parkingu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici izbo nožem i majku svog deteta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 6 godina

Trebao je prvo ovo uraditi i da je ostavio u zivotu detence i majku deteta, da zive svoje zivote. Bolesni monstrum. Ne zasluzuje da dise vazduh na ovoj planeti. Ne zasluzuje ni da mirno pociva. Gad.

Ljube

pre 6 godina

Nikakva šteta, smeće od kreature koja liči na čoveka nije ni zaslužila da živi. Kamo lepe sreće da je to uradio pre nego što je života lišio nedužne.

Besmisao

pre 6 godina

Besmisleno delo kao i njegov akt, da je ovaj monstrum "sebi prerezao vrat". Bombasticno jeste, ali susterski. Znate sta znaci prerezati nesto? Razdvojiti ostrim predmetom na bar dva dela. Posekao, isekao, verovatno bi bilo profesionalno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija