• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.01.2018

13:39

POVREĐENI STRANAC u vatrometu je u stabilnom stanju

Vesti

POVREĐENI STRANAC u vatrometu je u stabilnom stanju

Podeli vest

Jedan strani državljanin je zadobio teške opekotine na telu tokom dočeka Nove godine na Trgu slobode u Novom Sadu i on je zbrinut u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine

Tanjugu je potvrđeno u KCV-u da je tom pacijentu pružena sva neophodna medicinska pomoć i da je trenutno stabilnog stanja.

Iako nema još nikakve zvanične potvrde, prema pisanju lokalnih medija, pretpostavlja se da je povređeni stranac zapravo jedan do idejnih realizatora i režisera novogodišnjeg vatrometa Majk Noks.

STRANAC TEŠKO POVREĐEN u vatrometu princa Đorđa Karađorđevića!


Prema novosadskim medijima, vatromet u novogodišnjoj noći u tom gradu osmislili su princ Ðorđe Karađorđević i njegov kolega iz Škotske Majk Noks.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija