• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.01.2018

17:54

RADA MATIĆ IZ BEČA PORUČUJE: Zoranu želim još 39 Novih godina u ćeliji!

Vesti

RADA MATIĆ IZ BEČA PORUČUJE: Zoranu želim još 39 Novih godina u ćeliji!

Podeli vest

Zoranu Marjanoviću želim da ubistvo supruge Jelene 2016. u Borči odrobija zajedno sa ocem i kumom. Obećavam da ću im redovno slati prase i sarmu u zatvor, poručila je Rada

Rada Matić (35) iz Beča, koja je sa Zoranom Marjanovićem razmenjivala ljubavne poruke samo mesec dana nakon ubistva njegove supruge Jelene u Borči aprila 2016, poželela mu je da u zatvoru proslavi još 39 Novih godina!

Ona se ponadala i da će do narednog Božića Zoranu u zatvoru praviti društvo i njegovi otac Vladimir Marjanović i kum Ivica Najdarević. Javno im je obećala da će im svake Nove godine u zatvor slati prase, sarmu i rusku salatu!

Ostavila ga Zoka?!

Rada je navela za Informer da je potpuno ubeđena da je Zoran umešan u ubistvo supruge Jelene na nasipu u Borči 2. aprila 2016, zbog čega se on od 15. septembra prošle godine, kao glavnoosumnjičeni, nalazi u pritvoru Okružnog zatvora (CZ) u Beogradu.

- Zorane, iskreno ti želim da narednih 39 Novih godina provedeš iza zatvorskih rešetaka. Nadam se da će ti do narednog Božića društvo u ćeliji praviti otac Vladimir Marjanović i tvoj kum Ivica Ajdarević. Verovatno će ti se oni pridružiti u zatvoru i ranije, ali, eto, neka bude do narednog Božića - poručila je Matićeva, i dodala:

FORENZIČAR TVRDI: JELENA JE UBIJENA DAN RANIJE! Posle 20 meseci istrage Nenad Šipka ubeđen da je do nasipa u Borči PEVAČICA DONETA MRTVA!

- Evo, da bi Božić proslavljao u zatvoru kako dolikuje, ja ću ti svake godine o svom trošku slati pečeno prase, kolače, sarmu, rusku salatu... Poslala bih ti i piće, ali znamo i ti i ja da to nije dozvoljeno u zatvoru. Sve to možeš podeliti sa tatom Vladimirom i kumom Ivicom. Neću se ljutiti.

Ona je ironično poručila Zoranu da može mirno da spava u ćeliji i da ona uvek misli na njega.

- Mislim na tebe, ne beri brigu. Brinuću o tebi, Zorane, jer čujem da te tvoja ljubavnica Zorica Zoka Mitrović napustila. Čula sam i da ona na kolenima moli bivšeg muža da je primi nazad, da je zagrli. Ali kako su mi "ptičice" rekle, on je shvatio kakva je Zorica i ne želi je nazad - rekla je Rada.

Ona se osvrnula i na Zoranove "natprirodne moći" o kojima je kao dečak pričao za emisiju "Treće oko".

EVO ŠTA O MISTERIOZNOM ZLOČINU KAŽU STRUČNJACI! Ubistvo Jelene Marjanović NEĆE BITI REŠENO NI U 2018. GODINI!

- Zorane, znam da si ti majstor astralne projekcije. Sada imaš mnogo vremena, a tek ćeš ga imati, pa ti preporučujem da usavršavaš tu veštinu. Možda ćeš dostići stepen astralne projekcije kada za tebe rešetke, visoki zidovi i čuvari neće više predstavljati nikakvu prepreku.

Pokušali smo da dobijemo komentar od Zoranove porodice i ljubavnice Zorice Mitrović na ove Radine poruke, ali oni nisu odgovarali na naše poruke.

Odluka o optužnici

Podsetimo, Jelena Marjanović pronađena je mrtva 3. aprila 2016, smrskane glave, u kanalu pokraj nasipa u Borči, a utvrđeno je da je ubijena dan ranije. Samo mesec dana posle zločina, Informer je ekskluzivno objavio ljubavnu prepisku koju je Zoran Marjanović danima vodio sa Radom Matić. Prepiska je šokirala srpsku javnost jer se Zoran predstavljao kao ucveljeni udovac iako je Radi nudio seks dok ubijenoj supruzi još nije dao ni 40-dnevni pomen.

Zoran je 15. septembra prošle godine, posle 17 meseci istrage, uhapšen zbog sumnje da je ubio Jelenu. U naredbi za pokretanje istrage protiv Zorana piše da je Jelena ubijena 2. aprila 2016, između 16.49 i 17.30, dok je džogirala nasipom. Kako se navodi u ovoj naredbi, Zoran je tada nasmrt pretukao Jelenu dok ga je njihova ćerka Jana (6) čekala na početku nasipa.

Marjanoviću je pritvor određen do 15. marta, do kada je i krajnji rok da tužilaštvo protiv njega podnese krivičnu prijavu. Ukoliko bude osuđen, preti mu do 40 godina zatvora. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija