• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

04.01.2018

08:37

ZORAN MARJANOVIĆ PLAKAO ZA MONSTRUMOM?! Samoubistvo Marka Nikolića potreslo njegovog bivšeg CIMERA IZ ĆELIJE!

Vesti

ZORAN MARJANOVIĆ PLAKAO ZA MONSTRUMOM?! Samoubistvo Marka Nikolića potreslo njegovog bivšeg CIMERA IZ ĆELIJE!

Podeli vest

Nakon što je Marko Nikolić (43) 30. decembra u Centralnom zatvoru prerezao sebi grkljan i preminuo u Urgentnom centru, pritvorenici ne prestaju da komentarišu nemili događaj, a Nikolićeva smrt potresla je i Zorana Marjanovića (39), koji mu je dva meseca bio cimer

Prema rečima izvora iz CZ-a, Marjanović je sa nevericom primio vest da se njegov bivši cimer ubio.

- Kada je 15. septembra došao u CZ kao osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), Zoran je dospeo u ćeliju sa Markom Nikolićem, koji je tu bio od jula, pošto je ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio sina Mihaila i bivšu nevenčanu ženu Maju Đorđević. Nikolić je Marjanovića lepo prihvatio i moglo bi se reći da su njih dvojica ostvarili korektan i drugarski odnos - kaže dobro obavešteni sagovonrik i dodaje da dvojica pritvorenika nikada nisu pričala o zločinima za koje se sumnjiče.

Zoranu niko nije čestitao Novu godinu

Zorana Marjanovića, koji je za sada jedini osumnjičeni za svirepo ubistvo supruge Jelene, koje se dogodilo 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči, u novoj godini niko od članova porodice nije posetio u zatvoru.
- Članovi porodice su pred doček poslali paket i od tada ga niko nije posetio, niti mu je čestitao Novu godinu - kaže izvor.

- Zoranu, kao ni ostalima, nije bilo svejedno kada je čuo šta je Nikolić uradio. Uznemirio se i nije mogao da veruje šta se dogodilo. Pošto je u prvi mah čuo da je Nikolić uspešno operisan, Zoran je verovao da će izdržati, ali kada je stigla vest da je Nikolić ipak preminuo, on je navodno i zaplakao. To je sasvim normalna reakcija, jer on je sa tim čovekom delio prostor i vreme i ostvarili su kontakt. Doživljavao ga je kao nekog svog, pa je i njegova emotivna reakcija uobičajena za takve uslove - objašnjava sagovornik Alo.

Podsetimo, Marko Nikolić je 30. decembra iznenada razbio ogledalo u kupatilu u ćeliji i zario sebi parče stakla u grkljan. Cimeri su odmah skočili na njega želeći da ga spreče da se povredi, ali nisu uspeli da ga savladaju, pošto je bio krupne građe i jake konstitucije. Nikolić je nakon povređivanja hitno prebačen u Urgentni centar, gde su ga lekari operisali, ali je nekoliko sati kasnije preminuo na intenzivnoj nezi. 

- Roditelji Marka Nikolića preuzeli su njegovo telo, ali mesto i vreme sahrane drže u tajnosti, tako da se ne zna da li je i gde sahranjen - kaže naš izvor.

MONSTRUMA IZ RAKOVICE STIGLA SMRT: Marko Nikolić ubica žene i deteta, umro od posledica samoranjavanja!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija