• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.01.2018

13:07

ČUDO! Ubice u "kavčanina" ispalile KIŠU METAKA, policajka Marija koja je bila u kolima NEPOVREĐENA!

Vesti

ČUDO! Ubice u "kavčanina" ispalile KIŠU METAKA, policajka Marija koja je bila u kolima NEPOVREĐENA!

Podeli vest

Vođa crnogorskog "kavačkog klana" Davorin Baltić (41) bio je sa policajkom Marijom N. kad je izrešetan ispred zgrade na Vračaru. Policajka posle zločina bacila Baltićev nelegalni "glok" u kontejner

Nikšićanin Davorin Baltić (41), jedan od vođa crnogorskog "kavačkog klana", bio je 1. januara u društvu policajke Marije N. kad je ubijen u klasičnoj mafijaškoj sačekuši ispred zgrade na beogradskoj opštini Vračar! Policajka, koja je i venčana kuma ubijenog Baltića, odmah posle zločina je bacila njegov pištolj u obližnji kontejner, kako bi sakrila činjenicu da je imao nelegalno oružje!

Protiv nje će zbog toga biti podneta krivična prijava za ometanje pravde i preti joj do pet godina robije!

Izvor iz istrage kaže da su se Baltić i policajka Marija 1. januara "golfom 7" dovezli do njegove zgrade na Vračaru, iako je ona tad bila na dužnosti.

Čudo
Ubice su ispalile na desetine metaka u Baltića, koji je bio za volanom "golfa", dok je Marija čudom ostala nepovređena Izvor iz istrage

Policija će ispitati i Filipa Koraća

Izvor iz istrage kaže da će policija u nastavku istrage ubistva Davorina Baltića ispitati i Filipa Koraća, zbog indicija da tesno sarađuje sa "škaljarskim klanom", koji je u ratu sa Baltićevim "kavačanima". Korać je, inače, bliski prijatelj Luke Bojovića, koji se nalazi u zatvoru u Španiji od 2012. Nakon Lukinog hapšenja spekulisalo se da je Korać preuzeo sve njegove poslove u Srbiji i regionu. Korać se našao i na spisku osoba kojima je crnogorska policija zabranila ulazak u tu zemlju iz bezbednosnih razloga, a u javnosti se spekulisalo i da je u decembru bio umešan u nerede na Partizanovom stadionu, tokom utakmice sa Crvenom zvezdom. Međutim, Korać je sve to nedavno javno demantovao.

- Marija je bliska prijateljica Davorinove supruge i njihova venčana kuma. Kobne noći je pobegla s posla i s Davorinom krenula do njegovog stana da poseti kumu. Dok su se uparkiravali u dvorište zgrade, dvojica profesionalnih ubica su ispalila na desetine metaka u Baltića, koji je bio za volanom "golfa", pri čemu je Marija pukim čudom ostala nepovređena. Svi ispaljeni hici pogodili su Baltića u glavu i grudi, što govori o obučenosti profesionalnih ubica - navodi naš izvor.

Ubice su nakon zločina pobegle "tojotom" do naselja Medaković, gde su zapalile auto, zajedno sa oružjem.

- Vozilo je potpuno izgorelo. U požaru su uništeni i automatska puška "hekler" i jedan pištolj, kojim su ubice izrešetale Baltića - priča naš izvor.

Marija je za to vreme, pre dolaska policije, izvukla Baltićev pištolj "glok" iz njegove torbice i bacila ga u kontejner nedaleko od mesta zločina.

- Tokom uviđaja policija je pronašla Baltićev "glok" u kontejneru i Marija je odmah priznala da ga je ona bacila kako bi prikrila činjenicu da je njen kum imao nelegalno oružje uz sebe - kazao je naš sagovornik

Zbog toga je protiv Marije u redovnom postupku podneta krivična prijava za ometanje pravde i odmah je suspendovana sa posla. Nije joj određeno policijsko zadržavanje.

Policija će u daljoj istrazi ispitati i eventualnu Marijinu ulogu u Baltićevim poslovima sa zloglasnim "kavačkim klanom". Davorin je, inače, u Beogradu boravio sa lažnim dokumentima, jer je bio na spisku 300 bezbednosno rizičnih osoba iz Crne Gore, kojima je zabranjen ulazak u našu zemlju.

POLICAJKA BILA U KOLIMA SA UBIJENIM MAFIJAŠEM?! Preživela napad, pa NJEGOV PIŠTOLJ BACILA U KONTEJNER!

Inače, Baltić je u zgradi na Vračaru živeo sa bratom i porodicom, gde su posedovali ceo sprat.

Važio je za najbližeg saradnika Radoja Zvicera i zajedno su vodili "kavački klan", koji je već tri godine u mafijaškom ratu sa suprotstavljenim "škaljarskim klanom" iz Crne Gore.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija