• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/kurir.rs

06.01.2018

15:39

(VIDEO) BEOGRAĐANKA UHAPŠENA ZBOG UBISTVA ZLATARA U TRSTU! On je za seks sa udatim Srpkinjama plaćao zlatom!

Vesti

(VIDEO) BEOGRAĐANKA UHAPŠENA ZBOG UBISTVA ZLATARA U TRSTU! On je za seks sa udatim Srpkinjama plaćao zlatom!

Podeli vest

Beograđanka Ljubica (45) uhapšena za brutalno ubistvo zlatara Alda koji je seks sa udatim Srpkinjama plaćao zlatom! U toku potera za trojicom saučesnika

Italijanska policija uhapsila je Srpkinju Ljubicu Kostić (45) zbog teškog ubistva zlatara Alda Karlija (75) iz Trsta, koje se dogodilo 20. decembra 2017. godine.

Zločin se dogodio u porodičnoj kući žrtve u italijanskom mestašcu Općine, koje se nalazi u blizini Trsta, odmah posle prelaska iz Slovenije u Italiju na graničnom prelazu Sežana. Srpkinja Ljubica Kostić (45) već se nalazi u zatvoru u Trstu.

Policija je do umešanosti Ljubice Kostić (45) iz Beograda, u ubistvo Alda Karlija došla zahvaljujući proverama telefonskih baznih stanica. Kostić je, prema onome što proizlazi iz istrage, bila prisutna u blizini kuće u kojoj se zločin dogodio u vremenu koje odgovara smrti žrtve.

Kako se saznaje, Kostićeva je priznala da je bila tu, ali ne i da je direktno umešana u ubistvo. Aldo Karli je imao svoje kanale trgovine zlata i dragulja na crnom tržištu, koje je iz Italije uz pomoć jedne bande sa kojom je bio u kontaktu iznosio i prodavao na crno.

Saslušanjem Ljubice, policija je otkrila da je u celom ovom krugu, umešana i prostitucija. Aldo je u zamenu za seks-usluge, koje su se odvijale u njegovoj radnji u Ulici Donadoni u Trstu, plaćao zlatnim nakitom. U najviše slučaja u pitanju su udate žene iz Srbije koje žive i rade u Trstu, a, koje je Kostić nalazila i upoznavala sa ubijenim Aldo Karli.

Iz tužilaštva u Trstu je potvrđeno da je srpska državljanka Ljubica Kostić (45) uhapšena, i njoj je određen pritvor u pretpretresnom postupku dok traje istraga.

Policija traga za još trojicom članova grupe, za koje smatraju da su ubili Karlija, i čiji identitet još uvek nije poznat.

VIDEO SA MESTA ZLOČINA MOŽETE POGLEDATI OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija