• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

07.01.2018

08:32

SVIREPI UBICA "IGOR SRBIN" U ŠPANSKOM ZATVORU odbija sve kontakte i RADI SAMO JEDNU STVAR!

Vesti

SVIREPI UBICA "IGOR SRBIN" U ŠPANSKOM ZATVORU odbija sve kontakte i RADI SAMO JEDNU STVAR!

Podeli vest

Ozloglašeni višestruki ubica "Igor Srbin" u španskom zatvoru provodi dane sam u ćeliji odbijajući bilo kakav kontakt

Jedina stvar koju je zatražio čuvarima najstrože čuvanog zatvora jeste - Biblija.

Otkako je Norbert Feher, alijas Igor Vaclavić (najpoznatiji kao "Igor Srbin"), dolijao nakon višemesečne potere u koju je bila uključena čitava Evropa, na Fejbuku se oglasila i Frančeska Veri, ćerka jedne od njegovih žrtava, koja mu je poručila da je "bolje da ćuti" komentarišući natpise u italijanskoj štampi da Igor ni sa kim ne razgovara, niti zahteva bilo kakve posete.

Španski mediji objavili su da okoreli ubica živi "mirnim životom iseljenika u svojoj zatvorskoj ćeliji".

U članku koji su objavili i španski i italijanski mediji, a koji je citirala ćerka ubijenog Valerija Verija, čuvara šume u kojoj se Feher krio nakon ubistva Davida Fabrija, vlasnika bara iz Bolonje, piše da se ubica poptpuno osamio u španskom zatvoru Zuera u izolacionom krilu sa 23 zatvorenika.

U ŠPANIJI UHAPŠEN IGOR VACLAVIĆ, TOKOM AKCIJE POGINULE TRI OSOBE! Srpski Rambo osumnjičen za dvostruko ubistvo pao u gaćama

Kako piše italijanski Il Resto del Carolino, a prenosi Blic, Feher ne izlazi iz svoje ćelije iako dnevno ima dva sata na raspologanju da napusti ćeliju i prošeta po zatvorskom izolacionom krilu.

Zatvor Zuera važi za jedan od najbolje čuvanih, a "Igor Srbin" smešten je sam u ćeliji od nekoliko kvadrata u kojoj se nalazi samo jedan prozor sa rešetkama.

Vrata ćelije su metalna i hermetički se zatvaraju, a ubica sa srpskim državljanstvom je pod 24-satnim nadzorom, jer, kako prenose italijanski i španski mediji, zatvorsko obezbeđenje plaši se da bi Feher "mogao da dođe do oružja i naškodi sebi ili drugima".

U ćeliji ima fiksirani krevet sa dušekom od sunđera, ve-ce šolju, lavabo i ogledalo (takođe fiksirani), a čuvari ga posmatraju kroz špinjunku od blindiranog stakla. Njegova ćelija svakodnevno se temljeno pretresa.

"Igor Srbin" odbija bilo kakav kontakt, pa je tako odbio i ponuđeni telefonski poziv i spoljne posete, uključujući i onu svog advokata. Iako mu je ponuđen i TV, nemilosrdni ubica je i to odbio zatraživši od čuvara samo primerak Biblije, ali nije naglašeno na kom jeziku.

"On je zver koja i dalje može da ujede iako se nalazi u sobi od gvožđa i cementa", pišu italijanski mediji navodeći da je Feher "vrlo nepredvidiv".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 6 godina

Ne treba tebi Biblija, ukaljao bih je. Pre Biblije si morao znati bar jednu Bozju zapovest - NE ubij. Sad kad ti je gusto hoces Bibliju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija